De där två, alltså!

Förra helgen åkte jag och artonåringen till Stockholms Hundmässa. Det här året skulle vi inte ställa ut någon hund utan det var agility som stod i focus. 

(null)

Jag utnyttjade ett bra erbjudande och checkade in på ett hotell i Skärholmen. Våra tävlingsturer blir lätt kostsamma med resa och boende så man få vara lite " om sig och kring sig" min mamma brukar säga. Eller "vända och vrida på slantarna". 

(null)

Vi möttes av en trevlig receptionist och fick en Goodiebag till hunden. Kassen är av det mindre slaget men det framgår dåligt av bilden. Tur vi inte har en hund av större ras,..... haha! 

(null)

Royal Canin cup hette tävlingen och två hopplopp sprangs på lördagen och ett agilitylopp på söndagen.  Det var enbart klass 3, den högsta klassen, som tävlade. Artonåringen och Winston har precis flyttat upp i den högsta klassen och bara tävlat en tävling i klass 3 innan den här. 
 
(null)

15% av deltagarna i varje klass gick till söndagens eftermiddagsfinal. Winston sprang två superbra lopp på lördagen och placerade sig som bäst 11:a av 56 starter, i ett av loppen. På söndag förmiddag gick det inte lika bra men artonåringen var mer än nöjd. De hade presterat jättebra och dessutom på en innomhusmatta inför stor publik och speaker. Stora dela av de allra bästa var med i startfältet och hon kände sig glad när vi packade ihop för att tillbringa de sista timmarna med att julshoppa lite innan båten skulle ta oss hem igen. 

(null)

Det var när vi skulle säga "hej då" till några, som de började prata om listan med finalplatserna. Vilken lista? 
Det visade sig att Winston tagit sig till final genom sina två hopplopp på lördagen. Den sista finalplatsen, men en då!! 
FINAL! Wow!

(null)

Vi fick gå tillbaka och packa upp igen. 
Speakern var snäll och berättade för publiken att artonåringen och Winston inte hunnit springa så många lopp ihop och att de snabbt flyttat sig rakt upp i toppen.  Oj, så snyggt de sprang. "Vad gör det att vi diskade oss på ett hinder där jag inte hann med, när han sprang så himla fint och känslan var toppen," sa artonåringen efteråt. 

De tre sista bilderna är tagna av FotografKarma och tillåtelse finns för att få använda dem. På den den första av "Karma-bilderna" syns jag i vit tröja i bakgrunden där jag står och filmar. 

Kommentarer :

#1: Erika

Men fantastiskt! Vilket team! Hälsa och gratta!

skriven
#2: mammakero

Vilken fantastisk duo de är! Vad roligt du måste ha på "bänken" och se på! Så duktiga!
Pilotter ska jag kolla efter! Det är den andra gången jag hör talas om dessa sulor! Tack för tipset!

skriven
#3: Malin B

Vilket team ni är! Jätte härligt med en nöjd tjej och duktig hund. :)

Felix gör jätte god gröt tycker jag! :)

skriven
#4: Sussi

Oj, bra jobbat med finalplats. Han är så himla fin Winston. Dom verkar ha ett riktigt bra samarbete :)
Skönt att lyxa till det lite med en hotellövernattning :)
Ha en riktigt mysig jul.

skriven
#5: mammakero

Jag ville skicka något till dej som varit vid min sida och stöttat mej när det varit tungt. Att du tagit dej tid att göra det trots att du själv har det lika jäkligt. Livet har inte varit helt snällt åt oss. Sen tänkte jag att du skulle uppskatta kortet, för du är själv pysslig och vet vilket jobb som ligger bakom. Tack för du är en sån fin vän!

skriven
#6: Gunnel

Härlig fotbild! Jag önskar dig en riktigt God Jul!

skriven
#7: Lotta

Grattis! Härlig känsla när det flyter på, som sagt vad gör ett litet misstag när det känns bra. Snygga foton!
:-)

skriven
#8: Kia

Vad kul att det gick så bra!! Men tur att ni inte missa finalen!
Låter som jag när jag åkte från utställningen och missa prisutdelningen som vi var med i. :) Jaja man lär sig nått nytt hela tiden....
Kram Kia

skriven

Kommentera inlägget här :