Tävlingshelg igen

Helgen försvann snabbt förbi hörnet, som jag spådde i förra inlägget. 

Min helg har som vanligt varit fylld med en del hundaktiviteter 
Under våren arrangerar sjuttonåringens klubb tre hemmatävlingar. Nummer två i ordningen gick av stapeln i helgen. 

Sjuttonåringen startade med alla tre hundarna. De stora förhoppningarna låg självklart hos Winston. Han kan och han vill, bara sjuttonåringen jinner med och inte ger honom några chanser att ta egna initiativ. 

Vi lasta in och tag med oss hjulhuset. Jag fick som vanligt stå för de flesta uppvärmningar, nervarvningar och lunchen. Perfekt att ha med sig eget kök så vi kan fixa klok lunch. 


Sjuttonåringen har ju diabetes typ 1 och att hålla blodsockret stabilt på tävlingsdagarna är viktigt. Den här tävlingen fungerade det jätte bra. Andra tävlingar kan hon bli stressad eller nervös och blodsockret sticker i höjden. 

När hon mår bra, går det ofta bra. Ett enkelt recept som är fruktansvärt svårt att följa. 

Det gick inte bara bra. Det gick jättebra. 


Winston skrällde till med dubbel seger och uppflyttningspinnar i båda. Benji kom två i jopploppet med pinne och Nike vann sina båda men dock utan pinne. 


Sen gick Winston ner för räkning. Han kursade i Rallylydnad i lördags förmiddags. Tränade agility på eftermiddagen och tävlade hela söndagen. Det är tydligen det som krävs för att den hunden ska bli riktigt trött. 


Kommentarer :

#1: Erika

Stort, stort grattis till din dotter och till er allihop. Vilket lagarbete och så otroligt starkt gjort av dottern att prestera på den nivån och samtidigt kämpa med blodsocker etc. Whohooo!

skriven
#2: Aina%20Fr%F6jd

Jättestort GRATTIS till er ! !

Svar: Tack snälla du!
Pernilla

skriven
#3: Gitsan

Vad roligt, stort grattis till dottern! Och heder åt dig som, genom att sköta allt runtomkring, gör det möjligt för henne och hundarna med alla aktiviteter!

skriven
#4: Soffie

Men ååå va roligt grattis till er😀Va fina de är alla era hundar.

skriven
#5: Malin B

Vilken helg!!! Grattis till alla framgångar.
Kul att få vara med och "dela glädje och sorg". Klurigt det där med diabetesen, verkligen en livsstil som måste klaffa!
Du är snygg i håret vill jag också tillägga.

skriven
#6: Paula

Grattis till fantastiska framgångar, jag blir så glad i sinnet och humöret åkte upp många snäpp! Att äta bra och vettigt är det svåraste som finns även i vardagen, att sen fixa det när man inte har varken tiden eller köksutrustningen är sannerligen en bedrift! Och som grädde på moset får du lika god och nyttig mat själv! Jag beundrar verkligen den sammanhållning du och din fina dotter har, att vara sjutton år med allt det innebär är inte lätt och int4e heller att vara tonårsmorsa. Ett gemensamt kärt intresse underlättar förstås, tack o lov fick min dotter sitt djurintresse trots min avsaknad av tid och möjligheter...
Trevlig helg, blir det fler rosetter tro?

skriven
#7: Lotta

Grattis till 17-åringen för fina resultat! Det gör sig ju inte självt det där med att nå framgångar och det är mycket som ska stämma både för förare och hund. Härligt när alla delar faller på plats och ger utdelning. Bra med egen kock med sig 👍👏👏.

En av Tillyhills valpar ska flytta till eran ö. Om 2 1/2 vecka hämtar jag hem mitt lilla frö. Ska bli kul efter två år utan hund.

Ha en fortsatt bra dag!

😁

skriven
#8: Gunnel

Grattis! Det var inget dåligt resultat. Det ligger klart mycket jobb bakom av både två och fyrbeningar. Trevlig helg.

skriven
#9: Bosse%20Lid%E9n

Vad kul att det gick jättebra. :) Både för och nackdelar med att tävla på hemmaplan. Vet att det inte är enkelt att hålla BS inom behagliga gränser. Bra att ha en mamma till hands.
Helgkram Bosse

skriven
#10: mammakero

Härligt att vara en stöttande mamma till en sån tjej med power! Så kul för 17-åringen! Bra jobbat av henne och pojkarna!

skriven

Kommentera inlägget här :