Hundmässa och tävling

Första advent har passerat och framför oss ligger mysiga veckor. Jag gillar advent och julen med pynt och värme. I år har vi bestämt att vi ska vara hemma. De senaste åren har vi ju åkt iväg till backigare trakter för att åka lite utför. Men i år ska Gotland få fira med oss.

Vi får väl se med spänning, om snön kommer tillbaka. Just nu är Visby en "grön" stad. I förra veckan tog jag och sjuttonåringen en runda på stadens gator med våra tre killar. Stan visade upp sig från sin bästa sidan.

Fantastiskt ljus och härliga färger i skymningen.

Vi bor ju en bit utanför Visby och brukar mellan varven ta oss in till stan för att socialträna hundarna. Det blir lätt så att man annars bara vandrar runt i skogarna hemma.

I helgen som kommer är det huvudstaden som står på agendan. Men det är bara Benji som ska åka med mig och sjuttonåringen. Stockholms Hundmässa går av stapeln och sjuttonåringen ska tävla i Juniorhandling. En endaste tävling har hon ställt upp i under året och på den lyckades hon knipa en finalplats. Nu är det lite fler än 50 finalister som ska göra upp om SM- titeln.

Chanserna är små och vi åker endast för Juniorhandlingen. Jag har inte ens brytt mig om att anmäla Benji till den "riktiga" utställningen. Hans chanser är ännu mindre. Att lägga pengar på besvikelser är dumt. De kan jag lägga på en extra julklapp i stället.

Kommentarer :

#1: Pia

Vilka underbara bilder!! Så jag längtar till Gotland, får nog bli ett besök till nästa sommar.
Hoppas att det går fint för er till helgen, håller tassar och tummar här :)
Kram
Pia

skriven
#2: Gunnel

Jag har bara besökt Gotland på sommaren, men jag kan tänka mig att det är precis lika fint där året om. Så är det här hos mig med. Vill man se det vackra så tror jag man gör det också. Kram och lycka till.

skriven
#3: Erika

Stort lycka till på mässan! För första gången på många år kan jag inte gå :-( . Annars skulle jag gärna kommit och hejat!

skriven
#4: JUNITJEJ

Vackra bilder! Jag gillar mest bilden på de fina hundarna.

Lycka till på mässan!

Imorgon väntar en ny lucka i min julkalender. Då blir det en perfekt vinst för alla hundälskare!

skriven
#5: Malin B

Hoppas att det gått riktigt bra för sjuttonåringen!
Jag har också beundrat vackra himlavalv nu sista tiden, magiskt vackert en del stunder.

skriven
#6: BosseLiden

Fina bilder som får mig att längta tillbaka till min favoritö. Social träning? :) Jag ser inte många likheter med staden vi besökte i juli-augusti. Då var där mer social träning. :D
Hoppas det gick bra för Benji i helgen.

skriven

Kommentera inlägget här :