Urusel på att uppdatera

Här flyger tiden och orken sviker. Lusten har strejkat och glädjen skäller på alla känslorna att de ska skärpa sig. Men humöret mår bra så det finns igentligen inget att klaga på.
Jag inser att jag har varit en urdålig bloggare den senare tiden. Det finns inte någon direkt anledning till att jag inte skrivit. Jag är som vanligt, frisk och på benen. Förutom en envis förkylning som inte vill sammarbeta. Men vad är en snuva i ett perspektiv med miljökatastrofer eller krig?

Sen sist har snön smält bort och jag måste byta batteri i pannlampan. Det är mörkt och smutsigt ute. Ytterligare några "värdsligt" problem. Men jag måste verkligen byta batteri, för snart ser jag inte stigen i skogen på morgonen.

Hundarna mår som vanligt. De drar in mer smuts än någonsin för ute är det blött, blött, blött.

Vi har firat lite också. Sjuttonåringen har ju några fler intressen än hundar och i veckan fick hon hämta ut ett pris som "musikalisk begåvad ungdom" av Musikaliska sällskapet i Visby. Hon fick ett brev som berättade att de ville dela ut en premie till totalt tio elever. Allt skulle ske under en konsert i Visby Domkyrka. Vi begav oss dit en blåsig och kall kväll. Konserten var stämningsfull och vacker, utdelningen gick fort och någon timme senare var vi tillbaka i bilen. Där öppnade sjuttonåringen sitt brev och fick till sin överraskning se att det var pengar i det.

Det är obeskrivligt så stolt man blir när barnen blir uppskattade för sitt slit. Sjuttonåringen spelar Piano och sjunger och har så gjort i många år. Nu fick hon ett bidrag i kassan att köpa nya noter för. Eller tror Ni att hon lägger pengarna på en agility-resa?

Kommentarer :

#1: Linda/Candygirl

Man va kul med ett stipendium. Grattis. De pengar blir nog väl använda. Vi fick snö först igår. Återstår att se om den stannar... för det är plusgrader ute.

skriven
#2: Linda/Candygirl

Man va kul med ett stipendium. Grattis. De pengar blir nog väl använda. Vi fick snö först igår. Återstår att se om den stannar... för det är plusgrader ute.

skriven
#3: Aina%20Fr%F6jd

Jättegrattis till sjuttonåringen ! Måste vara underbart att få sån uppmuntran . Man växer en hel del :)

skriven
#4: Erika

Grattis 17-åringen till stipendiet :-) ! Så kul!

skriven
#5: Paula

Vilken multitalang till dotter du har, du måtte vara stolt och glad! Jag läser just nu boken Kaosologi, skriven av han roliga professorn Micael Dahlen. Han vill avmåstefiera livet så det blir enklare och roligare. Tror bestämt jag kommer att rekommendera den som julklapp. Skitigt är ju bara förnamnet,o självklart är det som värst geggigt när man har en hund med sår på mage och sida. Allt för att göra livet mer besvärligt..

skriven
#6: Malin B

Å, vad kul med uppskattningen. Jätte grattis till din duktiga tös!

Jag hoppas att jag får se det du och LillaH skapar framöver.

skriven
#7: mammakero

Visst blir man stolt och överlycklig när barnen blir uppmärksammade efter bedrift! Att få stipendium är en fantastisk morot! Grattis till dottern!

skriven

Kommentera inlägget här :