Maj rusar förbi


Oj så tiden springer! Maj har snart rusat förbi och Midsommar hägrar. 


Det blir nog inte så mycket traditionellt midsommarfirande för vår del i år. Klinteortens hundungdom håller agilitytävlingar i dagarna två och maken är med och håller i campingansvaret. Många tävlande campar på tävlingsplatsen och det gäller att se till att alla håller sig till regler och planeringen. Annars får ju inte alla plats. Förmodligen finns vi också på plats och bor i bobilen. 


Men innan Midsommar ska två andra tävlingshelger avverkas. Denna helg tillbringar vi i Haninge och jag hoppas av hela mitt hjärta att sextonåringen har lite medvind. Hon behöver det verkligen för att bibehålla självkänslan. 


Den sista tiden har det varit någon oförargerlig rivning eller felsteg av matte som gjort att de bra loppen inte blivit perfekta. 


Nu hoppas vi på lite tur. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Här har du en som håller tummarna så att de vitnar. Mammahjärtan vill så innerligt gärna att barnen ska få lyckas och må bra!

skriven
#2: Erika

Haninge BK? Trevlig klubb! Hejaheja!!!

skriven
#3: Malin B

Typiskt det där med din skojakt! Så har det varit för mig i många år men nu har jag blivit "som ung på nytt". ;)

Det är kul att höra dina reflektioner om det som utspelar sig på Gotland i böckers och filmers värld!

skriven
#4: Paula

Hej, fina syrener som redan blommar, här är de pyttesmå knoppar, jag tittar på dem titt som tätt och ser ingen förbättring. Men vänta bara, ett par soliga dagar så exploderar de säkert! Ännu finns hoppet att både liljekonvaljer och syrener hinner blomma till skolavslutningen.

skriven
#5: Bosse Lidén

Hoppas vändningen kom i Haninge. Det behövs alltid en bra kombination av tur och skicklighet. Ofta handlar det om små marginaler som kan få stora konsekvenser.
Fina bilder som vanligt.
Kram Bosse

skriven
#6: Decdia

Säsongen är verkligen i full gång för er del!

skriven
#7: AnnaKK

Gick ju jättebra på helgens tävlingar, såg jag på FB!! :-DDD UNDERBART när allt faller på rätt plats, så det känns att alla träningstimmar faktiskt har gjort nytta och varit mödan värt!! GRATTIS än en gång till ditt duktiga ekipage - och till dej också, så klart, för det här är ju verkligen resultatet av ett gediget teamwork!!! :-)

Svar: Det går långsamt ang pappa och hans diagnos, men imorgon ska vi iallafall träffa hans läkare. Känner att jag inte kan/vill skriva så mycket om det på bloggen, för jag vet inte riktigt vilka som är in på den och läser. E-post eller Facebooks PM känns som en bättre kanal att ta sådant prat på, än helt öppet i blogginlägg och kommentarsfält. :-)

Ha det fint!!!

Svar: Visst gick det bra för dem i helgen. Sååå roligt!
Förstår att man inte vill nämna och skriva om allt. Så är det för vår soppskål också. Men så skönt att höra att det åt rätt håll.
/P
Pernilla

skriven
#8: Linda / CandyGirl

hoppas det gick bra på tävlingarna.... lite sent att hålla tummarna ju.

Åh.. blommar syrenen hos er... underbart... vi har några veckor kvar dit. Men jag klagar inte. 20-26 grader fredag, lördag, söndag och måndag... hoppas det fortsätter.

skriven
#9: Åsa

Ja, du. Tiden går alldeles för fort. Det här är den bästa tiden enligt mig men inte stannar jag upp och njuter så mycket som jag borde.

skriven

Kommentera inlägget här :