Ingen sprit

Lilla H kommer hem från dagis och berättar "att det inte finns någon sprit på dagis". 
 

Jag drar på munnen i smyg men vet att hon menar handsprit för hon är lite snuvig. 
 

Kommentarer :

#1: Mia

Det ska börjas i tid!

När jag var barn visste jag inte ens att handsprit finns, och det fanns kanske inte heller... :-) Sprit för att låtas rinna ned i strupen hade jag noll kunskap om heller. Tror jag var betydligt äldre innan jag förstod att det var något som en del människor användes. Det förekom inte i mitt hem, med andra ord. Numer används det i mitt hem, emellanåt... :-)

skriven
#2: Malin B

Jag "spritar" aldrig, varken händerna eller strupen. Jag kanske borde jobba på dagis?

skriven
#3: Malin B

Förhoppningsvis har jag åldern på min sida just när det gäller garantin. ;) Jag trodde inte att det kunde vara så men rätt vad det är så finns det något finstilt... Bara till att vänta och se! Gammal kärlek rostar aldrig säger ju ordspråket!

skriven
#4: Sussi

Jag brukar använda mig av vatten och tvål istället för handsprit. Fast jag har möjligheten att använda handsprit på jobbet..

skriven
#5: Linda / CandyGirl

Ja hos oss brukar barnen också ropa efter sprit: Sprit, vi har glömt spriten!!!

skriven
#6: Bosse Lidén

Har de slutat med morgonsamlingsgrogg? :)
Trevlig måndag

skriven
#7: AnnaKK

För en massa år sen bodde vi halvt om halvt granne med en "varelse" som regelbundet drack T-röd, så han hade nog inte tvekat på att sörpla i sej handsprit också... 8-X Hans alkoholism ledde för övrigt till döden - fy, så tragiskt det slutar för en del... :-(

Här har vi bestämt oss för att leva medans vi fortfarande kan!

Skål!! :-D

skriven
#8: Åsa

Hahahaha! Illa!

skriven
#9: Paula

Tihi, så det kan bli! Nu tycker jag mig läst att man höjt handspriten till skyarna i onödan, samtidigt läser man rapporter om att ökad handhygien gjort dagisbarnen friskare. Vet inte vad jag ska tro! Själv fick jag syn på en "kökstvål" i affären, kunde inte låta bli att läsa, jorå, den tog bort lökstanken efter hackandet, så det så...

skriven
#10: Decdia

Vilket dåligt dagis, annat var det förr på ens egen tid! ;)
Ibland undrar man vad folk tänker om en när jag åker hem från jobb, jag spritar mig myyyycket på jobb och måste lukta som värsta a-lagaren. :)

skriven

Kommentera inlägget här :