Det blev inte som det var tänkt

Hur roligt, trevligt eller glatt kan man ha en Påskhelg? 
Efter en långfredag med avkoppling drog Lilla H igång med lite kräksjuka, igen. Att städa toaletter och byta i sängen mitt i natten är ingen höjdare. Maken fick byta sänglakan tre gånger och jag hann plocka ut tvätt och ladda ny ett par gånger i maskinen, innan solen tittade upp över horisonten. 


Lördagens påskbjudning blev självklart inställt men lite påskmat åt vi själva i alla fall. 
Visst är det typiskt! Man ser fram emot något och för vår del är det så sällan vi gör något utöver det vanliga. Allt som hänt de sista åren har gjort att vi dragit oss tillbaka. Vi orkar inte anstränga oss och vara sociala utöver den vanliga vardagen, liksom. Så nu när jag äntligen ville.....
Men det finns säkert en mening med det också. Vi skulle helt enkelt bara ta det lugnt hela långa Påsken. 


Kommentarer :

#1: Josefin

usch så tråkigt med magsjuka! Själv kan jag tycka att påsken innehåller för många 'måsten' - nu får ni ju en anledning att göra något extraordinärt en annan gång och då kanske det blir ännu bättre för att det blir mer kravlöst? Krya på er!

skriven
#2: Malin B

Attans med den dumma bacillen!!!
Hoppas resten av familjen klarar sig och att ni får tillfälle till att vara sociala snart igen.
Så typiskt när man är på gång.
Men plötsligt händer det!

skriven
#3: Linda / CandyGirl

Men fy... hoppas det bara är hon som drabbas nu då... och att ni ändå fick en bra påsk. Min unge är också sjuk... i feber. Har legat hela dagen idag...

skriven
#4: AnnaKK

Men vad tråkigt... :-( Tråkigt för lilla sjuklingen som säkert också hade sett fram emot festligheterna, och tråkigt för er som fick ställa in. Inte för att det är fel att ha en lugn och stillsam påsk, men lite bittert kanske när saker och ting "aldrig" blir som man har tänkt sej...? Låt nu bara inte detta spä på känslan av att det är jobbigt att vara social, för det jobbiga i det här fallet var ju faktiskt kräket! <:-) Håller tummarna för att det bara var lilla H som drabbades av bacillerna den här gången!! Och så hoppas jag att ni får möjlighet att umgås med vännerna nån annan gång snart! :-)

skriven
#5: Åsa

Stackaren! Och typiskt just över påsk...

skriven

Kommentera inlägget här :