En tur till havet

Några kilometer hemifrån ligger Ygne. En vit härlig stenig kustremsa som försvinner norr ut mot Högklint, Fridhem och slutligen nås Visby. 


Ofta går jag uppe på klippkanten där man kan komma på stigar mellan Ygne och Fridhem. Men den här gången gick vi ner till stranden så att hundarna fick bada. 


Springerkillarna simmar och simmar medan Winston är lite mer förtjust i att fotbada. 


Kul att hämta pinnar i vattnet. 


Jag är bortskämd med allt det vackra. Men jag försöker att påminna mig om vilken tur jag har som bor just här. 

Kommentarer :

#1: Matilda Berlin

Åhh vilken härlig promenad!
Ja, visst har vi det fantastiskt?? Ibland blir man verkligen hemmablind så det gäller att stanna upp och njuta =)

skriven
#2: Linda/Candygirl

ser verkligen fantastiskt ut.. som om man är utomlands. Underbart.

skriven
#3: Erika

Ja, det gäller att komma ihåg att lägga märke till skönheten omkring en .-) . Och Gotland är verkligen något i särklass. Så många magiska ställen.

skriven
#4: Paula

Hej! Gläder mig åt att ni fått av den blöta varan, även om jag fattar att det inte är nog. Och inte vill ni heller ha en totalt genomregnig sommar, det vill väl ingen? Så problemet med vattnet måste ju lösas långsiktigt, fram med skarpa hjärnor som hittar fiffiga lösningar. Avsaltning låter ju rimligt, det är väl bara en något lång process och kanske dyr också. Ja tänk, du har säkert lätt att förstå hur de har det i länder med flera års torka...Men, med dina vackra havsvyer har man onekligen svårt att förstå att det är brist på just vatten. Ha en fin onsdag

skriven
#5: Maria Bromander

Gotland är helt underbart vackert och nu har det varit dags göra en semesterresa till er ö länge. Finns så mycke vackert i vårt land och hundarna är lika fina som vanligt. Glad midsommar!

skriven
#6: AnnaKK

Så härligt att bo nära vattnet så där! Inte minst för hundarna - vilka rastningsmöjligheter!!! :-)

Här kommer vattnet från ovan idag, men det behövs så jag ska inte klaga. Vår midsommarfest kommer att vara inomhus i vilket fall som helst, för så här års är knotten hemska både på kvällar och morgnar. Såna har ni förmodligen inte vid kusten!? :-)

Hoppas du och de dina får en toppenfin midsommarhelg!!!

skriven
#7: Gitsan

Så härligt det ser ut att vara!
Jag ser fram emot den dagen då Harry självmant går i vattnet. Men han är ju en retriever så det kommer säkert. Om inte förr så om ett par veckor då vi ska på vattendirigeringskurs ;)

skriven
#8: Decdia

Det ser så otroligt vackert ut! Och hundarna ser verkligen ut att njuta!
Hopas att ni hade en trevlig midsommar!

skriven
#9: Sussi

Verkligen tur. Jag är jätteavundsjuk. Skulle vara så kul att kunna gå och bada Spike i så fina miljöer.

skriven
#10: Malin B

Så vackert!
Tänkte extra på dig i går då farmor så gärna ville se midsommarprogrammet från Visby, jag o morfar sällskapade med henne där framför vår tv.

skriven
#11: Åsa

Är ju uppfödd i Göteborg, inte så långt från havet. Bor nu 7 mil inåt landet. Saknar inte Göteborg så mycket men närheten till vattnet!

skriven

Kommentera inlägget här :