Summa summarum

Efter fyra dagar agility i Kungälv var det skönt att rulla vidare. Sextonåringen skrev någonstans på socialamedier "sol, svett och tårar". Lite så blev det, men en del glädje också. Summa av alla tävlingsdagarna är ändå med gott resultat. Många placeringar, även om de inte är i toppen och Benji plockade ändå hem två pinnar.

Men Benji är liksom "Bonushunden". Det är pappas hund som tävlas för att sextonåringen inte riktigt får nog av bara en hund. Nike är sextonåringens egen och den hon satsar på. Han tävlar i klass 2 som är en svårare klass med snålare referensramar.

Det var med Nike det hela tiden blev något fel. En rivning här, en vägran i ett annat lopp. Konkurrensen är alldeles för hård i den klassen för att det ska räcka till placeringar. Surt, men så är sanningen i så stora sammanhang. När äntligen farten, flytet och känslan satt i det näst sista loppet, glömde sextonåringen banan och sprang fel.

Jag behöver nog inte tala om hur besviken hon var på sig själv.
Men hon laddade om för sista loppet och inser att referensen på det loppet är på tok för tuff.
"Nu ska jag bara springa på och skiter i allt annat", sa hon, och så de sprang! De sprang in på en 5:e plats av 81 starter, 4:e dagen i 12:e loppet med denna värme! Tiden räckte inte för att vara felfri och få pinne, men vad gör väl det? Men rosett fick de och känslan satt i när bobilen rullade mot Ullared.

Så hon längtar tills hon får starta Winston. I november blir han agility-myndig så nästa säsong är de säkert med påbanorna.

Några bilder från Nikes sista lopp. De är dessvärre ganska dåliga men jag väljer att ändå visa dem. Man kan riktigt se hur de flyger fram även om det gick 2,37 sekunder för långsamt för att plocka en pinne.

Kommentarer :

#1: Malin B

Jag tycker de ser jätte snabba ut!!!
I denna värme är jag imponerad av att någon ens orkar springa.
Jag vet ju hur det är när man är besviken på sig själv... Men det gäller att ha kul också och allt ger erfarenheter.

skriven
#2: mammakero

Jag håller med MalinB, de ser jättesnabba ut! Vilken insats! I värmen och allt!

skriven
#3: Anonym

Jag tycker bilderna ser jättetrevliga ut. Och vilken duktig tjej du har!

Svar: Tack! /P
Pernilla

skriven
#4: Gitsan

Härliga, fartiga, bilder!

skriven
#5: Sussi

5:a av 81 stycken var ju jättebra! Bra jobbat! :)

skriven
#6: Decdia

Så härligt att hon brinner så för sporten! Och att hon har snälla föräldrar som hänger på. :)

skriven
#7: Linda/Candygirl

Det ser verkligen härligt ut... dom har roligt ihop

skriven

Kommentera inlägget här :