Umpa Pumpa

LillaH ritade och sextonåringen skar. 
Har ni Pumpat till det hemma hos er? 

Den rosa månaden

Oktober lider mot sitt slut. Den rosa månaden gick ovanligt fort i år. Om november går lika fort, har vi snart advent här. Oktober började med det här....


Tårta!
När varken mamma eller Mommo fick plats, blev det "mom" på tårtan i stället. Sextonåringen har bakat, så klart. En kladdig chokladbotten med vitchokladmouss uppe på. Mums!


Den rosa månaden har bjudit på rosa saker. Band, kakor, kassar och blommor. Visst är det roligt att lägga några extra kronor till rosabandets saker? När man vet att pengarna går till något bra, är det roligt att slösa. 

Sen var de det där med gardinerna. De puderblå gardinerna. Jadå, de är upp och ni ska veta att jag försökt ta kort på dem. Men det går inte. 
"Puder" betyder att de är matta i färgen. Just Puderblå, är alltså ingen direkt färg utan det är det att de ser "pudrade" ut. Just de här gardinerna går i Turkost med just den matta känslan. KM och GM

Klinteortenshundungdom  höll i söndags Klubb- och Gotlandsmästerskap i agility. Sextonåringen var naturligtvis med, med våra Springerkillar. 
Fördelen med dessa tävlingar är att resultatet av två lopp räknas samman. Springern är en relativt långsam hund men också en säker hund på agilityplanen. Den hittar inte på egna banor. Den är inte så pass snabb så att föraren inte hinner med och på så sett går de oftast i mål utan att ha diskvalificerat sig.  


De var inte bäst i sin storleksklass men nära inpå. Silver och brons i både klubb och Gotlandsmästerskap. Nike tvåa efter en annan klubbkompis och Benji trea. 


Mera rosetter att skryta med!