Som vanligt igen

Lördagen var nog en av de absolut jobbigaste tävlingsdagar jag varit med om. Att försöka koncentrera sig på annat när man vet vad som händer där långt bort, på tävlingen, var väldigt jobbigt. Eller ännu värre, att INTE veta vad som händer där på tävlingen i realtid. 
Jag vet inte hur många gånger jag tittade på resultatsidan där agilitytävlingens resultat läggs ut, eller hur många sms och rapporter som skickades mellan Gotland och Strängnäs?
Två lopp med vardera hund sprang hon. Bra flyt och härlig stämmning i loppen och det är det absolut viktigast i agility. Det här är sporten där man kan vara lika överlycklig över ett diskvalificerat lopp som ett genomfört. Det här är sporten där de har roligt och det är sällan man ser sura miner. En bra placering i ett av loppen blev det med Benji. 

Men nu är ordningen återställd och familjen är hemma igen. Idag har det varit sedvanlig agilityträning och hundarna är bra trötta nu. 
Nu laddar de om och på fredag och lördag är det hemmatävling. Min syssla är inte att sitta hemma och vänta utan jag ska vara med och jobba lite den här gången. 
Taggar: Klinteortens hundungdom, agility, engelsk springerspaniel, ess;

Kommentarer :

#1: Cornelia

Vad roligt med tävling, hoppas ni är nöjda med resultaten! :)

skriven
#2: Decdia

Vilket underbart liv hundarna lever. En massa kärlek och tid som läggs ner på dem... och så får de använda både kropp och knopp.

skriven
#3: mammakero

Det förstår jag att det var en jobbig dag för dej, att inte vara på plats o se med egna ögon... Du får ta igen det på fredag och lördag!

skriven
#4: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Bra jobbat av henne! :)

Agility är en underbar aktivitet för vovvar! :)

skriven
#5: Linda / CandyGirl

Vad kul med en bra placering...

Det ser ut som att hundarna har så roligt när dom springer och hoppar... :-)

skriven
#6: Pia

Snyggt jobbat av dem alla tre :) Alla hundar ser alltid så glada ut i agility, och även deras mattar/hussar. Full fart och glada miner, det är härligt det!
Men du klarade lördagen, och kanske kunde du njuta en liten stund av att vara ensam och göra det du kände för!
En fin dag till dig!
Kramen

skriven

Kommentera inlägget här :