Så var det där med synen

Igår återvände jag till Optikern med mina provbågar. Femtonåringen har valt ett par som hon gillar och de är inlämnade för tillverkning. Hon har också bokat tid för linser. 
Check! 

Så Va det då jag......suck!
Jag fastnade inte direkt för några av bågarna som jag hade med som prov. Ett av paren var bättre än de andra men jag är långt ifrån säker. Därför bytte jag ut tre av dem och tog hem ett gäng nya.
Jag försöker se, typ neutral ut. Jag vet, jag ser bara du ut. Ska hag ta hem fyra nya? 

Så här ser jag ut i mina nuvarande. 
HJÄLP MIG!! 

Ursäkta bildkvalitén! 
Taggar: Klarsynt, Tells optik, glasögon.;

Kommentarer :

#1: Linda / CandyGirl

Fyran var fin... den passar dig.

skriven
#2: Pia

Vet precis vad du går igenom. Tvåan eller fyran röstar jag på. Jag lånar aldrig hem bågar, bestämmer mig på plats. Kör omigen med nygamla bågar upptill mina nya, är nämligen väldigt förtjust i mina som är helt utan ramar ;)
Kramen

skriven
#3: ejmis

Nummer 2 tycker jag. =)

skriven
#4: Decdia

Sista säger jag, de andra ser väldigt stora ut för ditt ansikte.

skriven
#5: Decdia

Ops, jag såg att det sista paret var dina nuvarande... hahaha!

skriven
#6: Linda / CandyGirl

Svar: visst är det så... det blir mer "en kul grej" på det här viset. Men så släckte vi också ned allt - inte bara lampor.

skriven
#7: Gittan

Det är så svårt att välja glasögon, jag tycker du är fin i alla.
Vilken bra hjälp jag var då, ha ha. Kram på dig.

skriven
#8: AnnaKK

Jag tycker att fyran är fina på dej, men vet i sjutton om inte de nuvarande är ännu bättre!? 1, 2 och 3 är i mitt tycke för stora (men det kanske är modernt nu, som på 80-talet typ...?)

Jag brukar ta hjälp av personalen i butiken när jag ska byta bågar. De brukar ha rätt bra känsla, men i sista änden ska man ju själv gilla och trivas i bågarna. Hoppas du hittar de rätta vart det lider! :-)

Här har den ena pinalen efter den andra havererat under de senaste veckorna. Igår var det dags för modemet till den stationära datorn, så nu blir det inga nya blogginlägg förrän jag har fått tag i ett nytt sånt. :-\

Passar på att redan nu önska dej en glad och trevlig påskhelg! :-)

skriven
#9: mammakero

Jag tycker oxå att de nuvarande är mest passande för ditt ansikte. De andra är fina, men för stora känns det som. Alla bågarna utom ettan sitter bra upptill, för de får en fin linje eftersom de följer ögonbrynen, men alla har lite för mycket glas nedtill om du förstår vad jag menar. Sen är det ju en smaksak om du föredrar lite tjockare bågar. När jag väljer så gå lyssnar jag först helt och hållet på den kunniga personalen och sen väljer jag favoriter ur deras förslaghög.
För mej är det viktigt att bågen är lätt och helst ska den inte ha utstickande "kuddar" som vilar på näsryggen, för jag har en benägenhet för att skjuta upp glasögonen i håret och då fastnar det alltid en massa hår där...

skriven
#10: Krönikören

Tvåan! Lite mer karaktär i dem. Du är jättefin i dem.

skriven
#11: Soffie

Va fin du är..Å vad svårt men om jag skulle välja någon av dem skulle jag ta tvåan, glad påsk Goa du,

skriven
#12: Paula i pörtet

Hej, håller med övriga här, de nuvarande bågarna klär dig bäst, för de andra är aningens för stora för ditt ansikte. Så ja, ta hem ytterligare par...jag vet precis hur svårt det är, men jag bestämmer mig alltid i affären...
Spännande med en lite tripp med dottern. Ja du blir väl lite klassmamma då och ska hålla ordning i leden...oavsett hoppas jag det blir en fin tur. Blinka ska trimmas den tionde, gissa om jag längtar, hon måste nu duschas efter varenda promenad för hon blir så skitig under magen o benen. Suck.
Önskar dig en underbar påskhelg med massor av ägg och trevligt umgänge
Kramen

skriven

Kommentera inlägget här :