Helgen som var

Jag har försökt att få det förra inlägget kommenterbart men det vill sig inte. Ber om ursäkt för det. Jag brukar ta tillvara mina små minuter, här och där, när jag skriver inlägg. Ibland är jag på paddan ibland på datorn men oftast på mobilen. blogg.se och den app som används klarar inte alltid av det och därför skyller jag på den.  


I torsdag åkte delar av vår flock ut till Hjulhuset på södra delen av ön. Det var två fantastiskt vackra kvällar även om det blåste en del. 


Även om jag klagar på de kalla vindarna, kan jag inte klaga på solen. För den lyser oftast på oss. Vi har haft fint väder den här sommaren men kallt. 

Men om man bara tittar på de här bilderna utan att veta att jag både har långbyxor och långärmad tröja, kan man nästan tro att det är 20 grader varmt. 

Men i verkligheten viner vinden runt öronen. 
Maken anslöt till oss på fredagskvällen men redan på lördagen packade vi ihop och drog med huset hem. Klass 1 varning och risk för hårda vindar gjorde att vi valde att ge upp. 

Att sitta på stranden och se solnedgången över fälten, var inte att tala om. 


Men innan vi åkte tillbringade vi fredagskvällen med att krypa in i förtältet, ta fram filtar och tände ljus. Sen spelade vi kort och skrattade tills vi hade ont i magen. 

Nu behåller vi hjulhuset hemma till vi ska åka på nästa äventyr om drygt en vecka. 

Kommentarer :

#1: Bosse Lidén

Jag som trodde det var fel på min dator igår. Envis som jag är gick jag in tre gånger för att kommentera att "han" som vågade bada magen var djärvare än vad jag är.

Man måste säga att du är ärlig som säger sanningen om dessa underbara bilder. :) Att de ljuger. Jag tycker det är bra att det inte börjar blåsa storm via skärmen. Det är än så länge en märklig sommar. Än finns en månad kvar. Tack för de fina bilderna från min älsklingsö. Kram Bosse

skriven
#2: Linda / CandyGirl

ja det ser verkligen underbart ut..

Här regnade igår. Men nu lyser solen och det är hyfsat varmt... men det är säkert bara tillfälligt.

skriven
#3: bara anna

Ser mysigt ut....

skriven
#4: Decdia

Underbara bilder!
Har du provat att publicera inlägget igen? De gånger det strulat för mig så brukar det hjälpa... (och att man inte råkat kryssa i att ingen får kommentera). :)

Svar: Jag har publicerat det i alla maskiner här och jag har försökt att ända i inlägget. Men inget har hjälpt. Lämnar det, helt enkelt.
Pernilla

skriven
#5: mammakero

Härliga bilder som verkligen ser ut som de skulle kunna vara varma sommardagar/kvällar! Håller med dej om blåsten och den uteblivna värmen, för precis som du säjer, solen har lyst (även om det inte varit så hela tiden) men värmen är inte där.

skriven
#6: N

Härligt :)

skriven
#7: Linda / CandyGirl

Ja det är häftigt… här finns fler bilder (dock inte mina) https://www.google.se/search?q=pite+havsbad+%C3%A4ventyrsbad&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIiPbSva_-xgIVyFosCh3U2AMt&biw=1366&bih=643

Men det på närmare håll är inte heller fel.
https://www.google.se/search?q=nordpoolen+boden&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIvKOH36_-xgIVSBIsCh0YLAD0&biw=1366&bih=643

skriven
#8: Celine

Gud så mysigt!

skriven
#9: Malin B

När jag sitter här inne i stugvärmen är dina bilder 100 procent sommar och njutbara! :)
Skratta mycket är som balsam för själen även när vindarna viner runt knutarna.

skriven
#10: Maria

Dina bilder är underbara och värmen ... Tunna sommarkläder har fått hänga i garderoben i år men det är väl bara att gilla läget. Att skratta och ha roligt ihop det är guld värd. Ha en riktigt bra fortsättning på sommaren!

skriven
#11: Decdia

Sv: Eller så kan du kopiera rubbet, radera det gamla inlägget och sen klistra in och publicera det på nytt. :)
Eller bara låta det vara, haha! Sorry... jag är bara nyfiken på vad som kan ha hänt med det.

skriven
#12: Sara

Ibland vill helt enkelt inte tekniken fungera. Vilken underbar helg ni verkar ha haft :) Kram

skriven

Kommentera inlägget här :