Tjong bara...!

Tjong så är veckan slut. Fast det stämmer inte riktigt. Jag tycker veckan börjar med måndag och slutar med söndag så för min del återstår några dagar, men arbetsveckans sista dag är i alla fall här. 

Tjong, kan det också bli när det är halt ute. Tjong så far fötterna plötsligt i luften och rumpan har inget att stödja sig på. 
Nu tror ni att jag har ramlat va? Men det har jag inte för jag fick broddar i julklapp. Extremt bra, enligt butiken, som ska sitta kvar på kängor även om det är mycket snö i skogen. Men tjong, så åker de av,i alla fall. 

Varför kan de inte göra kloka broddar till en hundlady? Jag ville lämna in ett par skor för dubbning, riktiga dubbar så som de sitter i vinterdäck. Men min make tyckte det var så dumt och la i stället pengar på dubb i julklapp. Jag har bestämt att jag ska ge dem en chans men två gånger har jag sparkat iväg elendet när de lossnat och få har jag bara använt dem 5 gånger.  

Nästa år kanske jag köper sådana här. 


Någon som provat? 


Kommentarer :

#1: Cecilia RockBabe Kärvegård

Vad tråkigt att de lossnar när du går i snö. Jag har inte testat kängor med inbyggda broddar men jag såg de på Nyhetsmorgon och det enda negativa de hade att säga var att man vid högre ålder skulle behöva en stol att sitta på för att fälla ut broddarna.

Önskar dig en skön kväll!

You Rock!!!

skriven
#2: Decdia

Jag tänker på golfskor direkt... Batman hade små "plastspindlar" under sina golfskor som man kunde byta ut när de var slitna.
Fast okej... jag har aldrig ägt ett par golfskor eller broddar så jag vet inte om det är i närheten av varandra...

skriven
#3: Gittan

Jag har inte provat men hört att dom ska va bra, tråkigt att dom lossnar och du behöver ju verkligen något som är bra eftersom du måste ju gå ut i alla väder. Det är ju en fördel när man har hund att man kommer ut, söta dom är.
Ha en skön lördag. Kram vännen.

skriven
#4: Pia

Yes!! Jag har Ilves, superbra även om det nästan känns som lite tantvarning med dubbarna :D Men skit i det, de fungerar kanon!! Ja du, det är måndag och fredag tjong så där bara ;)
Jag svarade dig inne hos mig istället idag ;)
Ha en fortsatt fin helg!
Kramen

skriven
#5: Krönikören

De ser ju mordiska ut! Törs man? ;)

skriven
#6: TantGlad

Ja tiden bara rusar i väg och i dag ÄR det första februari....jippiiiii!!!!!!!!
Broddar ÄR ju skitbra att ha. Lätt å halka och dritta på lilla baken.

Kramkram!

skriven
#7: mammakero

Skor med dubb tycker jag låter förträffligt!! Problemet är att då kan man inte gå inomhus med dem... Jag tänker dela ut post och gå i trappor, eller helt enkelt glömma något inomhus. Det borde bli väldigt halt särskilt på stengolv...
De där kängorna såg ytterst lovande ut!!
Jag HATAR halka som du vet!

skriven
#8: AnnaKK

Min 80-årige far fick såna där broddar att spänna fast på fötterna i julklapp för ett par åt sen, men jag tror inte han har använt dem. Antagligen för att han inte litar på att de funkar... Och så är det tydligen då!? :-I

Skorna på de sista bilderna i ditt inlägg ser däremot intressanta ut! Såna skulle jag nog också vilja ha!? :-D Har du nåt namn på dem, märke eller försäljningsställe???

skriven
#9: Linda / CandyGirl

Jag säger bara ICEBUGS!

Svar: De är för kalla.
Pernilla

skriven

Kommentera inlägget här :