Tjong bara...!

Tjong så är veckan slut. Fast det stämmer inte riktigt. Jag tycker veckan börjar med måndag och slutar med söndag så för min del återstår några dagar, men arbetsveckans sista dag är i alla fall här. 

Tjong, kan det också bli när det är halt ute. Tjong så far fötterna plötsligt i luften och rumpan har inget att stödja sig på. 
Nu tror ni att jag har ramlat va? Men det har jag inte för jag fick broddar i julklapp. Extremt bra, enligt butiken, som ska sitta kvar på kängor även om det är mycket snö i skogen. Men tjong, så åker de av,i alla fall. 

Varför kan de inte göra kloka broddar till en hundlady? Jag ville lämna in ett par skor för dubbning, riktiga dubbar så som de sitter i vinterdäck. Men min make tyckte det var så dumt och la i stället pengar på dubb i julklapp. Jag har bestämt att jag ska ge dem en chans men två gånger har jag sparkat iväg elendet när de lossnat och få har jag bara använt dem 5 gånger.  

Nästa år kanske jag köper sådana här. 


Någon som provat? 


Vinnare!

Jag har en lott i Postkodlotteriet. Jag väntar ihärdigt på att de ska komma med ett guldkuvert till mej. Men det verkar som om de har andra vägar.

Men så plötsligt kommer det ett mail. 
Förstå hur hjärtat nästan stannade!!
Vaaad ska jag göra med alla penga? 

Taggar: postkodlotteriet;

Lycka är...

.......när det vackra gryningsljuset och man förstår att solen kommer visa sig.
Även fast månen ännu är uppe, anar man hur fin dagen kommer bli. 
Men det här var några dagar sen. De senaste dagarna har jag inte sett solen. Är det Ni som tagit hand om den?