Tittade till mina vänner

Jag har en del hundar som inte lever........typ!

I helgen som var, lapade jag frisk luft i trädgården och passade på att titta till djuren. 
 
Lejonet vaktar stövlarna. De stora stövlarna är i betong och de har maken gjutit. Han hade betong över och ett par trasiga gummistövlar. Här är resultatet. 
Brevid står ett par porslinsstövlar som jag köpte med blommor planterade i. De har dock vissnat sen länge, blommorna, alltså. 
 
Jag har också gjort ett besök hos Marwin och Puma. De vilar på Djurkyrkogården som ligger på andra sidan stan. Nu när det blivit så mörkt behöves en lykta där som kan få lysa upp lite. I helgen som kommer, Allahelgon, ska jag också sätta dit ett levande ljus till minne av mina två fantastiska hundar som förgyllt många år hos oss.
 Ska Ni tända ljus för någon ängel? 
 
Taggar: Hundar, Höst, allahelgon, betong, trädgårdsprydnad;

Kommentarer :

#1: Susan

Jag ska tända för min kollegaängel!

De stövlarna var ju superhäftiga! Sådana vill jag göra!! Hmmm...jag har ju läckande stövlar, men inte så höga tyvärr.
Kanske min pyssliga dotter vill hjälpa mig!

Kraaam

skriven
#2: Pia

Vilken pysslig man du har! De var ju superfräcka ;) Ja, jag ska tända ett ljus för dem jag inte har runt omkring mig längre <3
Kramen

skriven
#3: mammakero

Härliga stövlar! Jag gick och köpte stövlar i plåt att ha på trappan. Just nu med torra grenar i, men tanken är att det ska vara gran i dem till jul och då helst levande så det inte barrar direkt man rör vid dem...

skriven
#4: AnnaKK

Plåtjycken på första fotot är ju alldeles bedårande! :-D Har alltid gillat smides-/metallslöjd - säkert till stor del för att jag aldrig nånsin själv skulle kunna knåpa ihop något av det materialet. Blir helt enkelt impad av dem som kan!! :-)

Gjuta betongstövlar skulle jag däremot klara av (för tillfället har vi t o m en cementblandare ståendes i garaget!), men jag kommer förmodligen aldrig att bli färdig till att göra det... <:-)

Och inte kommer jag att tända några ljus på gravar heller, för det är ännu så länge andra personer som sköter om de händangångna familjemedlemmarnas viloplatser... Däremot blir det nog ett litet besök på kyrkogården på lördagkväll, för att titta på alla tända ljus. Det är så vackert och stämningsfullt då! :-)

skriven
#5: Linda

de var super fina!

skriven
#6: Amanda Jona [SPONTAN]

Härliga bilder :)

skriven
#7: Malin B

Min änglahund har haft ett ljus tänt sedan han dog... Men det är ju utanför köksdörren.
I morgon ska mamma få ljus och hjärtat, sedan får mormor o morfar ljus också.

skriven
#8: Svärmor

Ja vid min mamma o pappa. Sen åker jag o tittar till hundarna med.🎃🎃

skriven

Kommentera inlägget här :