Buuuuu!

Har ni blivit rädda idag? 


Taggar: Haloween, lysande ögon;

Förväntningar på en ny dag

När jag var yngre, (märk "yngre", ung är jag nämligen ännu) tävlade jag en del med hästar. Just de där tävlingsdagarna var speciella. Det låg en förväntan i luften som nog  inte kan upplevas av någon annan än de som brukar tävla. Just den där speciella känslan inföll sig idag på morgonen. Förväntan och upprymdhet blandad med glädje och energi.
 
Solen sken och himlen var hög och blå. Det var stilla men svalt och skönt.


Upprymdheten hjälpte till att se det lilla, vackra. Ser Ni vattendropparna i gräset här ovan? 

Att blicka framåt, så där på morgonkvisten, är härligt. Man har ingen aning om vad dagen ska bjuda på. 

Min arbetsdag har varit bra. Den har precis tagit slut och jag vilar lite med en kopp kaffe framför mig. Nu ska jag leta reda på känslan från i morse och kanske få lite energi? Tänk om jag skulle ta och putsa köksfönstret? 
 

Tittade till mina vänner

Jag har en del hundar som inte lever........typ!

I helgen som var, lapade jag frisk luft i trädgården och passade på att titta till djuren. 
 
Lejonet vaktar stövlarna. De stora stövlarna är i betong och de har maken gjutit. Han hade betong över och ett par trasiga gummistövlar. Här är resultatet. 
Brevid står ett par porslinsstövlar som jag köpte med blommor planterade i. De har dock vissnat sen länge, blommorna, alltså. 
 
Jag har också gjort ett besök hos Marwin och Puma. De vilar på Djurkyrkogården som ligger på andra sidan stan. Nu när det blivit så mörkt behöves en lykta där som kan få lysa upp lite. I helgen som kommer, Allahelgon, ska jag också sätta dit ett levande ljus till minne av mina två fantastiska hundar som förgyllt många år hos oss.
 Ska Ni tända ljus för någon ängel? 
 
Taggar: Hundar, Höst, allahelgon, betong, trädgårdsprydnad;