Tidiga morgnar

Det har blivit tidiga morgnar den här veckan. Jag har tyckt lite synd om Fjortonåringen som börjar sitt jobb klockan 6.00, så jag har gått upp och kört henne till jobbet. Har passat på att ta morgonprommisen samtidigt. 

Södra Hällarna ligger strax söder om Visby och är ett gammalt militärt övningsområde. Här är underbart vackert så här tidigt. 

De senaste åren har det varit omtvistat då militären inte längre behöver området. Försvaret är nerlagt och en del vill bygga området med svindyra bostäder. 
Tänk er själva att bo här vid klippkanten med utsikt över havet. Säkert härligt men kanske inte så snyggt. 

Det är vackert och så även som strövområde. Jag önskar att det inte blir bebyggt. Naturen här kan få bevaras ett tag till, tycker jag. Man behöver nödvändigtvis inte göra området till naturreservat men ändå lugna sig lite med att börja bygga. 


Taggar: Gotland, Springer Spaniel, Visby, natur, strövområden, södra hällarna;

Begär av att vilja HA!

Det är inte ofta jag får en sådan där "vill ha" känsla av reklam.
 
Nu ljög jag. Jag får det hela tiden, "vill ha" känslan alltså. Jag har precis fått en!

Löparjacka 299,-
 
Sport Topp/BH 179,-
Sport BH 149,-
Träningstights 199,-

 
Allt från HM som du hittar här! eller klicka på bilderna.
 
Jag fyller år den 1 oktober och önskar mig mest jackan. Lämna en kommentar så skickar jag över adressen dit Ni kan skicka presenterna.
 
Taggar: HM, Hälsa, friluftsliv, fritid, kläder, sport;

Skrämsel?

När fjortonåringen jobbat klart och jag tagit betalt av dagens sista kund, gick färden till Teliabutiken. 
Med i väskan låg den badade mobilen som blivit avstängd och omstartad igen och igen i hopp om att få igång den. Men inte ville hitta nätet. Den bara sökte och sökte. 

Mobilen hörde helt klart hotet om att bli ersatt med en ny för när Telia-killen tog i telefonen så.....swip, 3G!!?
Va?? Den går!!? 

När vi fick veta att ny version av IPhonen kommer i höst, beslutade vi snabbt att pressa lite till med den nytvättade tills den rostar ihop totalt. Jag vet inte vem som var lyckligast. Dottern eller jag? 
Och till sist, visst hade det gjorts kopia/backup på mobilens innehåll men om man fotar en del, hinner det blir ganska många bilder på en kort tid. Men nu är alltså allt i sin ordning och jag slapp tömma spargrisen. 
Taggar: IPhone, Tela, mobil;