I yr och skyr

Ibland intalar jag mig själv att det är tur, att jag är hundägare. Annars hade jag säkert inte fått frisk luft på hela vintern. 

Första kunden idag, skulle lämna tidigt. Så det var, minst sagt, mörkt när jag och hundarna gav oss iväg på morgonturen. 

Och så det blåste och ven runt öronen! 

Plötsligt var vägen försvunnen. 


Därborta står två stackars bilar. Låter liksom som om de sitter fast? 
Kanske inte bilarna det är synd om, utan snarare förarna. 

Jag övervägde om jag skulle klampa upp i drivan eller vända och ta vägen genom skogen? 
Jag gjorde det sista och känner mig så nöjd med att ha firman hemma så jag slipper ut och köra. Hemma var det lä så jag behövde inte ens skotta. Lyckligt lottat igen! 
Taggar: morgon, mörker, snödriva, vinter;

Kommentarer :

#1: isabella

oj vad mycket snö! ;D

skriven
#2: Linda

ja verkligen!

skriven
#3: Linda / CandyGirl

>Svar: Jag jobbar "rullande" 6:30-15, 7:30-16, 8-16:30, 6:30-15, 7:30-16, 9-18:00. Sen har vi fördelen att förlägga vår planeringstid där det passar verksamheten så att har man varit duktig och gjort "mertid" kan man gå hem 12:30 den ena 6:30-dagen... Jag lägger mina joggingar efter schemat. Tidig öppning - emjogg. Sen stängning - morgonjogg. Dom två mittenpassen får jag nöja mig med lunchpromenader, åtminstone vintertid.

Ni har ju ganska bra med snö.. undra om ni inte har mer än vi.. men vi lär ju ha drivor i slutet av april när du plockar sommarblomster så...

Det ser ut som en mygga i snön på sista bilden. :-)

skriven
#4: soffie

usch vilket busväder, hos mej kom solen fram en stund på dagen men det var inget vidare att sticka ut näsan för det blåste storm, kramen

skriven
#5: Malin B

I dag har vädret sannerligen varit bistert!!!
Jag hoppas att väderleksrapporten har lika fel som horoskop kan ha - det är snöflingor varje dag här på mina breddgrader... Men jag är tacksam för att det snart är februari och inte oktober!!!

skriven
#6: Anita

Buuusväder :D

skriven
#7: Decdia

Jag har ingen hund och får nästan bara frisk luft på väg till och från jobb... Men jag är rätt glad att jag inte har hund just nu. ;)

skriven
#8: Mia

Det är väl det som är det negativa med vintern där nere....att det så ofta blåser och drevar....

skriven
#9: mammakero

Att behöva ge sej ut i sådant skitväder skulle nog få mej att börja grina, i alla fall om jag var långt hemifrån eller var tvungen att använda bilen... Här har det snöat hela dagen, små flingor, men det ligger numer ett 5 cm lager nysnö...

skriven

Kommentera inlägget här :