Framgångar

Vilken dag! 
Klinteortens Hundungdom har haft agilitytävlingar idag och solen har lyst. En fantastisk höstdag. Lite kallt att sitta i skuggan men solen har lyst nästan hela dagen så jag har utnyttjat solvärmen. 

Fjortonåringen har sprungit med båda hundarna i totalt fyra lopp. Med Benji har det blivit några fel och det har inte heller gått så fort men ändå har det räckt till pall plats i båda loppen. Etta och trea.  Jippi! 
Med Nike blev det en disk i första loppet men vad gör det när hon gick och vann nästa lopp. Vinst med pinne i hoppklass alltså! 


Wow, wow, dubbel wow! 

Grattis till fjortonåringen önskar jag, servicepersonalen. 


Nike till vänster och Benji till höger. 
Taggar: Klinteortens hundungdom, Springer Spaniel, agility, hund;

Jag skulle ju bara.....

Efter lördags prommisen, som gick i rasande tempo, ville jag behålla energin och klev ut på trappan med mål att plantera om två krukor. Jag hade nämligen köpt Ljung redan på fredagen så de stod där och väntade. 


Då hände något. Maken kom och störde energin och pratade på om olika saker och jag frågar plötsligt om det finns någon grå färg. Jag förklarade att jag ville fräscha upp en kruka och som i förbifarten säger jag att gjutjärns bordet också skulle se fint ut av ny färg.....


Varför just nu, frågar han? 
För att jag tänkt på det sen i våras och förra våren också!!
Maken stökar om i firmabilen och kommer ut med en burk svart metallfärg. 
Alltså blev det metall som målades, inga krukor. Men rackarns så fint det blev även om det blev svart. 

Så fick det gamla mjölkspannet också lite färg på sig. Ska se till att hitta lite fina grenar med bär som ska få stå i spannet. 

Sen hann jag faktiskt få ner två Ljungplantor också. 
Taggar: förnya, plantera;

Mysbelysning

Så här på hösten blir jag ofta lite less på inredningen hemma. Jag skulle vilja ändra, fixa och köpa nytt. Plånboken säger dock inte samma sak men lite brukar jag ju flytta om och ändra lite i alla fall. Ibland räcker det ju bra med nya gardiner eller att flytta de gardinerna som jag normalt brukar hänga i vardagsrummet till sovrummet eller så.
 
Jag har länge funderat på en lampa i ett hörn i vårt vardagsrum. Vi har ingen taklampa där och det vill jag inte heller ha. Men en belysning i ett hörn brevid soffan skulle passa bra.
Då hittade jag de här.
 
Visst är den ganska tuff?
Finns på Mio i flera färger för 299,- och nu undrar jag om den skulle vilja flytta hem till mej?
 
Här kommer ytterligare en inspirationsbild som är lånad från mio.se
 
 
 
Taggar: Belysning, Höst, Mio, Vackert;