Julklappar som låter

Det är inte bara barn som gillar julklappar som det "låter" om. Även våra hundar gillar det. 
De fick var sitt pipande paket på Julafton. De slet och rev av pappret och bilderna talar sitt tydliga språk. Inte lätt att fånga den rörelsen på bild. Eller så är det, precis det jag gjort? 

Önskar Er tillsist, ett Gott Nytt År! 
Själv tänker jag jag äta en god och lång middag med min familj och sen invänta smällandet runt midnatt.  Då sätter vi på en musik kanal på hög volym till våra fyrbenta vänner. Nej, de är inte rädda och så ska de förbli! 
Syns nästa år då? 
Taggar: Springer Spaniel, hund, hundleksak, julklapp, nyår, raketer, smällare;

Borta bra....

Skönt att komma hem, ändå skulle jag kunnat stanna i Dalarna en vecka till. Båten skötte sig hyfsat i natt. Gungade inte så farligt. Vi har nästan alltid djurhytt på överfärderna och då märks det inte så mycket om det rullar lite. Man kan slänga sig på rygg, se på TV med benen högt och har inte många steg att gå till Toaletten. Hundarna rullar ihop sig och kan koppla av. 
Passar mig perfekt. 

I morse tog jag lite sovmorgon och se vem som mötte mig på promenaden. 
Den ropade på mig därframmme och sa att den också tog lite sovmorgon, men att den just nu jobbade på att komma upp lite tidigare på morgnarna. Ett par minuter för var dag. 
Den ljusa tiden är välkommen. Det var nästintill lite vår i luften idag. Fåglarna höll kör och jag upptäckte att jag klätt mig för varmt. 

Där är jag! Ser ni mig på stammen? 
Har solen hälsat på hos er idag? 

Taggar: Destination Gotland, Springer Spaniel, natur, sol;

Hemåt

Vi är på väg tillbaka till vår Paradisö. Säga vad ni vill men jag älskar verkligen mitt Gotland. Där finns allt, utom möjligtvis Ikea. Men klarar jag av att leva utan. Däremot brukar jag slinka införbi något blå-gult varuhus när det ges tillfälle. Så var det idag. Västerås fick den äran. 
Kan ni tänka er, jag hittade några "bra att ha saker" den här gången också. 

Ikväll är det dags för en tripp över Östersjön igen. Jag har inte vågat titta på någon väderprognos. Tänk om det ska blåsa hårda och starka vindar den här gången också? 


Taggar: Destination Gotland., Gotland, Ikea, Västerås, resa;