Kalla tår och frusna fingrar

Resan gick till Upplandsväsby från Visby i fredags. 
(null)
Jag, artonåringen och Winston var det som körde ombord på Destination Gotlands båt. Ni har säkert redan räknat ut att det är tävling som hägrar. 
(null)
Här vilar de sig i form i hytten. 
Det blev en lugn båtfärd över och lite senare på kvällen nådde vi fram till Scandic i Upplandsväsby. Det är nog ett av de hundvänligaste hotell vi bott på. En välkomnande vattenskål och godis mötte oss på rummet. En egen pläd till hunden att lägga i stolen eller sängen och en informativ beskrivning om vart de bästa rastningsområdena och promenadstråken finns. Tumme upp!!
(null)
Winston har varit lugn och avslappnad ända fram till han skulle springa sitt första lopp. Jag sammanfattar loppet med att har "körde sitt eget race" iallafall till en börjar. Till lopp två sansade han sig och där sprang de ett snyggt lopp som räckte till en 8:e plats som dessutom gav en åtråvärd SM-pinne då det var närmare 60 starter. 
(null)
Tävlingen går i en inomhushall och det är inte så kallt. Eller, det är inte så varmt! Ca 13 grader och man får inte ha utomhusskor på. Jag sitter alltså just nu, i skrivande stund i strumpsock och småhuttrar. Vi väntar på artonåringens och Winstons klass som kommer att starta om någon timma. Hur det går idag, får Ni veta en annan gång. 
(null)
Nu ska jag värma mina händer lite och tänker inte skriva mer. 

Kommentarer :

#1: Linda/Candygirl

hoppas tävlingarna fortsatte vinnande. Och att du fick upp värmen.

skriven
#2: mammakero

Fantastiskt att hitta ett sånt hundvänligt hotell! Så väl emottagen jag skulle känna mej i dina kläder. Hoppas att de resterande loppen var tiptop så då blev lite roligare hemresa!

skriven
#3: Paula

Hej, så ni har varit i huvudstaden. Eller passerat i alla fall. Vilket bra hotell ni hittade. Mitt ex sover ofta på hotell i veckorna när han jobbar och han har sin papillon med sig. Ibland är det jätteproblem med att hitta rum på ett hotell som tar emot hundar. Knepigt. Jag undrar om alla Scandic hotell är lika generösa...ska iaf tipsa honom. Härligt foto på trött dotter och hund...Ha en fin vecka

skriven
#4: Erika

Ser ut att vara en fin hall (men kall!). Har inte varit där. Grattis till SM-pinne! Vilka stjärnor!

skriven
#5: Sussi

Vilken underbar bild på dotter och Winston som sover :). Vad bra att det finns så bra hotell när man reser med hund. Vi har endast haft hund med 1 ggn och bott på hotell. Det var med vår förra hund Doris. Hoppas det gick bra fortsättningsvis för dottern och Winston :)

skriven
#6: Marianne

Grattis till SM-pinne ! Det är ändå något alldeles speciellt att frysa när man är med barnen på tävlingar ;)
Min yngsta spelade hockey...hihi

Toppenhotell, vilken service!!

Men stackars servitör, undrar varför de inte satt in ordentligt med personal :( De borde väl förutsett detta om det var så pass stora tävlingar över helgen?


skriven
#7: Malin B

Jag är alltid så kall om händerna så jag skulle inte kunna skriva alls i 13 graders värme... Skönt med lugna båtfärder!
Hoppas ni blev nöjda med insatserna.
Härligt med vänligt hotell.

skriven

Kommentera inlägget här :