Veckorna går....

....och inget hörs från den här bloggen i den här delen av Sverige. 
Inte den senaste veckan i alla fall. Jag erkänner att Midsommarhelgen tog mycket av min energi. Den tog inte musten ut mig men energidepåerna fick ta till reserverna. 
(null)
Så här trötta var hundarna och minst lika trött var jag när vi kom hem på söndagskvällen. Jag stod och sålde varor på Agilitytävlingarna i Mulde på Gotland och det var mycket trevligt. Stämningen var verkligen på topp. 
(null)
Artonåringen sprang agility och både Winston och Nike fick springa. Nike sprang in i mål med några rivningar och ett och annat tidsfel men så roligt han tycker det är!! Winston lyckades i två av sina fyra lopp. Två SM-pinnar och ett agility-cert sprang de hem och certet firade vi på lördagskvällen. 
(null)
Tänkte visa några bilder som hobbyfotografer tagit under helgen. Ofta åker man runt på tävlingsbanorna med hela familjen. Någon säljer burar och hundleksaker och frun tävlar. Någons annan är intresserad av att fotografera och gör det medan mannen tävlar.  Därför finns ofta fina bilder som sen lägga ut i en agilitygrupp på Facebook. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Winston fångades på ganska många bilder under helgen. 


Kommentarer :

#1: Gittan

Glöm inte att ta hand om dig själv! 🌻🌻🌻

Svar: Tack!
Pernilla Åhlin

skriven
#2: lotta

Förstår att snyggingen varit föremål i många linser. Grymt snygga foton! Han är verkligen bildskön.
Hoppas du återfått lite energi nu!

:-)

skriven
#3: Gunnel

Den här värmen är ganska påfrestande nu, tycker jag. Det blir många timmar nere i den svala källaren. Visst är sol härligt...men med måtta. Förstår att hundarna måste pusta ut lite mellan varven. Kram

skriven
#4: gun

Det börjar bli ganska påfrestande nu med värmen... och inget regn i sikte här där jag bor och en skogsbrand som härjar inte alltförlångt från mig. Inte alls kul. Fina bilder som du tagit och jag kan förstå att ni var trötta när allt var över.
gun

skriven
#5: Erika

Läckra agilityfoton!

skriven
#6: mammakero

Det är så lätt att ge lite för mycket när det är något man gillar och tävlingar är så intensiva, särskilt när man bor i bobil brevid tävlingsplatsen. Härliga bilder på W, som blir så bra på bild. Hoppas du återhämtat en hel del energi sedan du kommit hem.
Kram!

skriven
#7: Malin B

Det är roligt att få ta del av bilder som andra tagit tycker jag. 🙂 Vila som hundarna gör på den bilden känner jag att jag gärna skulle vilja göra en stund. Vi kanske ska ta efter deras goda exempel?! 👍

skriven
#8: Heléna

Så fina bilder och roligt att det gick så bra :D Hoppas du har en fin helg! Kram <3

skriven
#9: Paula

Så roligt att se underbara action-foton på de finaste! Visst har man rätt att vara trött sen, trött men nöjd!

skriven

Kommentera inlägget här :