Nu är han vår


(null)
Hämtad och betald! Nu är han vår, lilla Chill. Lilla och lilla? Nja, han blir nog snarare ganska stor. Liten, blir han i alla fall inte. Någon mjukis är han inte heller. Han är en tuff kille med skinn på nosen. 
(null)
Men att han var en tuffing, visste jag redan. Han ska funka i vår hanhundsflock och med mej. Jag kan vara ganska dominant och funkar bäst med djur som har lite egen vilja. 
(null)
Resan hem från Skåne har vi delat upp i tre etapper. Första dagen körde vi ca 1 timma. Andra dagen körde vi i två omgångar och likaså idag, onsdags. Ett långt stopp i Kalmar och sen sista biten till Oskarshamn och båten. På så sett blir det inte så långa pass i bilen. 
(null)
Man får anpassa sig och på det här viset blir det en liten mini-semester för oss också. 
(null)
Nu återstår båtresan innan vi kommer hem till Winston och artonåringen som väntar på oss på Gotland.  (null)

Kommentarer :

#1: Erika

Halledudanedej så söt! Stort grattis till guldklimpen!

skriven
#2: Malin B

Jag blir alldeles salig av bilden på dig och nytillskottet! Sådan tur han har som hamnade hos dig/er!!! 💕

Svar: Så snäll du är, tack för de fina orden!
Pernilla Åhlin

skriven
#3: mammakero

Så fin! Även jag gillar hundar och katter med skinn på nosarna! Det måste de ha, och intelligens, för jag kan inte knyta an till någon som är dum. Snälla men dumma individer är ok i många fall, men inte ihop med mej. Chill verkar vara en perfekt pusselbit till er familj och vilken lycka att W och dottern lyckas knipa 1a pris i agility på vägen ner till Skåne! Ni är ju oslagbara!

skriven
#4: Malin B

Svar från min blogg:
Vi har vind över hela huset, på gott och ont kanske, där står mina bord om någon skulle vilja ha dem. 😉 Min dotter sa att hon skulle kunna sälja. Så får det nog bli men just när platsen finns står de inte i vägen...

skriven
#5: Paula

Kära nån då, lycka till nu, du vet ju vad du gett dig in på. Och det blir så bra, kan inte tänka mig något annat...Är så glad att du gör flera hundar till lyckliga hundar

skriven
#6: Marianne

Men åhhh så söt, jag vill också att mina djur ska ha egen vilja och lite humör, men inte mer än att de ser mej som ledaren.

Det är häftigt med fåglarna, i söndags lekte tre av ungarna över huvudet på oss...man är privilegad som har de så nära....Berguv har jag aldrig sett, men hornuggla och vi hör ofta sparvugglan

skriven
#7: Lotta

Vilken snygging! Så kul det ska bli att följa er. Härligt med en liten minisemester. Hoppas resten av resen hem gick bra.
Ha det gott och njut av den lille!

skriven
#8: JUNITJEJ

Åh, en sådan sötnos!

skriven

Kommentera inlägget här :