Vitt och ljust

Vi har fått lite, lite snö som sen nästan töat bort för att fyllas på igen. Hela februari har varit perfekt på det sättet. Lite snö och lite fruset. Helt lagom svenskt! Det gillar jag. 
(null)
Det jag gillar mest är ljuset. I morse var första dagen för mej att gå utan pannlampa. Tjoho! 
(null)
Jag ger mig ju iväg ganska tidigt så jag kan inte påstå att det var ljust när jag gav mig av. Men jag behövde inget extra ljus för att se. Men när jag kom hem hade det ljusnat. Det ser ni på bilden ovan. 
(null)

Kommentarer :

#1: Malin B

Jag blir lika ”salig” varje år när LJUSET återvänder. En mäktig känsla. :)

skriven
#2: Erika

Ja nu börjar det hända grejer - mycket ljusare! Underbart.

skriven
#3: Gittan

Visst är det härligt med ljuset, det behöver vi. Så fint du bor och bra promenadvägar och skönt med morgonpromenader.
När jag är ledig brukar jag gå ut tidigt på morron en timme eller så det är ju så skönt. Jobbar jag mycket så finns inte alltid den tiden. Ha en trevlig söndag.

skriven
#4: Malin B

Jag körde också dammsugare varje dag som hundägare. Det kom nytt grus/hår hela tiden så det är ju just det jag menar. ”Städar jämt och det ser ut som jag aldrig städar.”
Det är alla dagar i veckan VÄRT att ha det ”skitigt” för det är mycket roligare att ha LIVET med hundar/barn i huset!
Jag har lagt all kraft/ork på jobbet en alldeles för lång tid så i går när det ÄNTLIGEN blev ”MIN tid att göra vad JAG ville” kändes det som jag städade mitt inte när jag dammade/skurade. ;)
Anar att det tar lång tid innan ork o lust kommer samtidigt för storstädning nästa gång så det gäller att smida när järnet är varmt för i går morse var en del saker som pälsdjur här. ;)Det är skönt att varken jag eller Herrn i Huset är allergiska!

skriven
#5: Gunnel

Det känns ljuvligt nu när dagarna blir ljusare. Det blir bara bättre och bättre. Kram

skriven
#6: Sussi

Så fint det ser ut på bilderna. Jag gillar snön när den är så kall så den inte slaskar. Det är så jobbigt med hund när det är blött ute. Smuts syns väldigt bra på en vit hund ;)

skriven
#7: mammakero

Visst blir man lite salig av att ljuset kommer tillbaka! Känner på samma sätt då jag går till jobbet. Än är det fortfarande mörkt då jag börjar, men betydligt ljusare än förr!

skriven
#8: Paula

men du, vilket fint foto det sista är! Och jag förstår att du tycker det är perfekt, jag kan tycka nu att 80 cm snö är i mesta laget. För nu börjar man ju tvivelsutan tänka framåt, mot snösmältningen. Jag kommer att få köpa grodfötter tror jag...fy så geggigt och lerigt det är här, det tar lång tid innan det torkar upp. Ha en fin vecka

skriven
#9: Marianne

Fantastiskt foto på slutet...wow!!!
Det är underbart med ljuset, man märker skillnad dag från dag.

Jag gillar vin och ska det vara starkare är det oftast rom, men nu upptäckte jag att det tydligen går att dricka whiskey på annat sätt än i kaffet...

Håller med om att hästar tar mycket tid....det gör ju hundar också, men de är ju med en på ett annat sätt än hästar....
Men visst är adrenalinkicken av en vild galopp svårslagen?

skriven
#10: Lotta

Vi har det vitt och fint nu. Allt är lagom, vind, temperatur och mängden snö. Så nu hoppas jag att detta fina ljusa stannar tills den 1/4 sedan kan våra stiga på.
Mitt lurviga yrväder älskar snö!

Kram

skriven

Kommentera inlägget här :