Strandhäng

(null)
De senaste dagarna har snön vräkt ner. Jag klagar inte för jag jobbar ju innomhus och jag föredrar torr snö mot regn. 
(null)
Men i söndags såg det ut så här. Soligt och lagom med snö. 
(null)
Jag och artonårig tog med våra hundar och hängde en stund på Toftastrand. 
(null)
Hon vill grunda brännan till studenten, artonåringen. Det finns nog tillfällen längre fram att göra det på. Dessutom grundade hon bara ansiktet ner till hakan. 
(null)
Men solen var faktiskt värmande om man kom i lä. Skönt! 
(null)
Det finns hopp för vår och sommar. Men när sommaren väl kommer, hänger jag inte på den här stranden. 
(null)
Hit är hundar inte välkomna under den riktiga badsäsongen och det är här alla turister trängs. Vi infödda, har våra egna smultronställen. 


Kommentarer :

#1: Gunnel

Jag kan tänka mig att den stranden är helt ljuvlig på sommaren. Nu ser den inte så inbjudande ut....fast jag är en badkruka året runt.

skriven
#2: Sussi

Underbart nu när solen faktiskt börjar värma. Fast här med - 17 grader känns inte det ;) Underbara bilder!
Det finns inte så många ställen runt om i Uppsala (som vi känner till) som är bra för hundar och människor att bada ihop. Dom ställen som finns är alltid fullpackade så har man en hund som oftast inte gillar att vara nära andra hundar så skippar man såna ställen..
Sv. Brödbakningen gick bra. Börjar få rutin på det där nu. Jag kör samma recept hela tiden så någon gång måste man ju lära sig haha

skriven
#3: Erika

Det ser alldeles ljuvligt ut!

skriven
#4: Lotta

De där smultronställena är de bästa eftersom jag inte gillar att trängas med alla andra på stranden. Härliga bilder! Lite sol skulle inte skada nu efter 5 dagars snöande.
:-)

skriven
#5: Marita

Egna smultronställen måste vara guld värda när man bor så där och blir överhopade med turister under sommaren. Jag fryser varje gång jag går ut nu för tiden. Spelar ingen roll hur jag klär mig,haha...ok, kroppen fixar jag hyfsat men värst är händerna. Har man sen hundar som bajsar och man måste ta av vantarna och plocka då är det kört sen. Det finns en fördel med snön och den torra luften. Inga smutsiga hundar, tummen upp för det..**
Kram och ha det gott♥

skriven
#6: Linda

ATt det närmar sig studenten. coolt... och lite skrämmande va? Tur du fått en till liten en att ta hand om. Barn håller oss unga längre.

skriven
#7: Marianne

Så vackert du har på din ö!
Jag som är uppvuxen med hela sommarlov i Böda på Öland förstår precis vad du menar med turistinvasionen....turisterna behövs förstås, så det är ju tur du har dina egna smultronställen.
Sv: kommer det inte en massa mer snö blir det nog inte så besvärligt i trafiken :)

skriven
#8: Malin B

Egna smultronställen föredrar jag också, dit fyrbenta kompisar är välkomna!

skriven
#9: Paula

Hej, men visst blir det fint med alla isskulpturer vid vattnet! Men vad säger du, väljer du bort finaste stranden i sommar? Här har vi ju inga såna stränder att tala om, men visst går vi ortsbor till andra ställen än turisterna... Vi har ju högsäsong nu, alla turistlägenheter på gården är uthyrda, att gå ut och kissa hund utan koppel är inte att tänka på. Men det gör inget, snart lägger sig åter lugnet över nejden...

skriven
#10: mammakero

Vilka underbara bilder! De två första är förstklassiga! Så härligt att hänga på den stranden, även vintertid!

skriven

Kommentera inlägget här :