På tur utanför agilityplan

Vi far ju runt på en del tävlingar i vårt land. När vi är ute och far blir det mest stora vägar och agilityplaner vi ser. Vi är ganska bra på Brukshundklubbar och hur de ser ut men andra kulturella platser missar vi ofta. 
(null)
I söndags när alla tävlingar var slut drog vi iväg på en snabb tur till Ystad. Det var nog inte helt rätt dag för ett besök där, tror jag! Jag menar, sol och värme gör nog staden mer vänlig. Nu var det tjock dimma och snömodd på tvären. 
(null)
Försökte att kika ut över havet då det blev uppehåll men som ni ser, så ser man inte något. 
(null)
När vi ätit en god middag i Ystad vände vi tillbaka mot Skurup där vi tillbringade ytterligare en natt i Bobilen innan vår färd styrde uppåt landet igen. Tävlingsdagarna var överstökade. Artonåringen och Winston lyckades inte med några stora framgångar men med så många erfarenheter rikare.  
(null)

Kommentarer :

#1: marianne cargus

Det kan vara stänningsfullt vid dimmigt hav. Trevligt att se sej om i sverige men förstår att det kommer i andra hand när ni är ute och åker. Min son spelade ju hockey och jag tror jag varit på varenda ishall runt Stockholm men något annat hann vi ju inte med.

Sorgen och tomheten övergår så småningom i fina minnen, och som du säger, en tröstande klapp kan göra ont, men jag tar hellre emot den än ingenting......
Ha en fin dag

skriven
#2: Sussi

Usch så mycket snö. Inte ens vi har så mycket kvar nu. Våren känns närmare och närmare :). Trist att det inte gick så bra men erfarenhet är inte fy skam det heller :)

skriven
#3: Malin B

Jag har mest sett fotbollsplaner på olika ställen. 😉 Ystad besökte jag och Herrn i huset i somras och vi tyckte att det var en mysig stad.

skriven
#4: Marita

Skåne ska man uppleva på sommaren antar jag med tanke på hur eländigt det blir på vintern där nere. Ystad skulle jag vilja besöka, det verkar vara så fint där, helst sommartid,haha....
Kram♥

skriven
#5: JUNITJEJ

Svar: Det är verkligen bra med simning. Tur att det funkar att simma i sjöar för Balder! Får satsa på det i sommar.

skriven
#6: Lotta

Skåne är fantastiskt fint på våren med alla dessa fruktträd som blommar. Nästan som en sagovärld.
Fartfylld och grymt bra foto på dotter med söta vovven!

Är våren på väg nu tror du?

skriven

Kommentera inlägget här :