Vuxen poäng på alla sätt och vis

Fredagen kastade sig över mig. Jag försökte skaka den ur sängen i morse och sa att "du var nyss här, gå hem med dej" men den lyssnade inte. Jag är bra på att få mina hundar att lyssna på mej men där går tydligen gränsen. 

Förra helgen blev ju en riktig hit, som ni läste om i förra inlägget. Men det ni inte fått veta, är hur helgen började och slutade. 


Ja, Ni fattar va? Min/vår nyblivna artonåring såg till att statistiken inte bättrades på, av de som inte klarar förarproven. Hon fixade det!!! Tjoho! Körkort! 

Vad ger mer vuxenpoäng? Inte mycket va? 

Nu är frågan vem som ska köra? Bobilen körde jag! Punkt! Jag körde från vår Östersjö-ö till Norrtälje. Där var det Rallylydnad, som Ni redan läst om. Sen fortsatte vi till Västerås. 

Där sprang artonåringen tre lopp med Nike utan framgångar. Sen tre lopp med Winston. Hur det gick, kan Ni läsa......

HÄR!

På bilden står artonåringen på prispallen tillsammans med Gunilla, som är Winstons uppfödare, Kennel  Sobelkustens.  Gotland levererade i Västerås! Ytterligare en Sobelkustare stod på pallen i nästa lopp. Tre ö-bor och samtliga på pallen. Visst är det häftigt? 

Kommentarer :

#1: Malin B

Men så mycket kul på en och samma gång. Grattis till körkort (det ÄR vuxenpoäng) och de Gotländska hundframgångarna.

skriven
#2: Gittan

Gratta henne till körkortet vilken lycka va...Och så kul att det gick bra i tävlingen också. Så fin bild på killarna då. Trevlig helg.

skriven
#3: mammakero

Vilken vuxenpoäng! Vår yngsta har inte tagit körkortet än och hon fyllde 21 år i maj. Hoppas så att älsta dottern och hon fixar övningskörningen själva. Det skulle passa bäst tror jag.
Grattis till pris i Västerås!

skriven
#4: Lotta

Körkort! Grattis! Minns det som det vore igår vilken härlig frihetskänsla det var. Era hundar är så fina. Det där med rallylydnad verkar roligt tycker jag, hoppas EddieUnik också kommer att gilla det. Jag har ju inte holt på med sådant tidigare, bara spår och vardagslydnad. Får nog gå en kurs eller köpa en bra bok.

Ha en fin söndag, det ska komma sol sägs det :-)

skriven
#5: Sussi

Grattis till dottern och Winston och grattis till hennes körkort. Det är en riktigt speciell känsla, kommer ihåg än hur glad jag var när jag klarade körkortet. Superkul..

skriven
#6: Heléna

Härliga bilder och grattis till hennes körkort!!! Hoppas helgen har varit bra :D Kram <3

skriven
#7: Marita

Grattis till dotterns körkort och sen till hennes toppenresultat med fina Winston. Fint väder hade ni också..
Kramar♥

skriven
#8: Pia

Härlig läsning!! Grattis till alla framgångar såväl på vägen som med hundarna :)
Kramen
Pia

skriven

Kommentera inlägget här :