Det där med att resa bort

Vi reser ju en del, har Ni säkert märkt. Far hit och dit på tävlingar och åker båt många gånger per år. Nu ska vi iväg igen, men den här gånger blir det utan hund. 


Japp, du läste rätt, UTAN HUNDAR!!

Att få mej att åka iväg utan hundar, är en konst i sej. Sen att jag måste be om hundvakt och att hitta de "bästa" för mina guldklimpar är nästan en omöjlighet. 


Nu lämnat vi den Gotländska hösten för några dagar och far iväg. Jag tänker nämligen ta familjen med mig och fly den stora bemärkelsedagen.

Erika

hade rätt i sin gissning. Vi ska åka till Paris och besöka Disneyland. 

Nu packar jag hundarnas kassar och har ångrat mig 1000 gånger. Jag har nästintill övervägt att hoppa av hela karusellen och stanna hemma. 

Springerkillarna däremot, tar det hela med ro. De ska få några dagars semester från varandra och jag VET att våra hundvakter är de bästa. Jag vet också att hundar väldigt lätt byter flock och anpassar sig bra. Det är vi människor som har lite jobbigt med känslor och separationer. 


Skriv inläggstext 

Kommentarer :

#1: Malin B

Typiskt drag för oss människor. Djur/hundar är så kloka!!! Vi borde ta efter dem.
Grattis till DIG!!! Njut av Paris.

skriven
#2: Åsa Sjöberg

Stort grattis på födelsedagen (i förskott!)! Trevlig resa!

skriven
#3: Paula

Hej, nu är ett RUNGANDE GRATTIS PÅ SIN PLATS, HIPP HIPP HURRA PÅ DIN STORA DAG (när exakt vet jag ju inte) Hoppas du åker karusell på Disneyland, tankar energi vid Triumfbågen och klättrar flitigt i Eiffeltornet. Och du, hundarna har det JÄTTEBRA!

skriven
#4: Maria

Nu ska du ha en riktigt rolig och fin resa. Hundarna kommer du säkert sakna men tank att efter en rolig resa mötas av tre glada hundar som hälsar dig välkommen hem. Finns ingen som säger välkommen på ett innerligare sätt än en hund. Nu höll jag ju på att glömma gratulera. Stort GRATTIS & Hurra Hurra för dig på din stora dag. En kram får du också.

skriven
#5: Gunnel

Grattis i förskott! Jag känner igen det där med våndan att behöva lämna sina godingar för att själv åka bort. Det är lika svårt som att åka från sina barn när de är små. Ha så trevligt i Paris. Kram.

skriven
#6: Madeliene

åh vilka sötnosar!

skriven
#7: Heléna

Så fina bilder! Njut av resan nu och ha det riktigt härligt! Kram <3

skriven
#8: Lotta

Vilka fantastiska bilder, jag njuter av alla färger och härliga motiv. Vi har pratat i många år om att vi skulle ta oss en tur dit. Dina foton gör en ju inte mindre sugen.
På min ö skiner solen idag, hoppas den även är hos dig.

Ha en bra dag!

skriven
#9: Sussi

Det är alltid lite tufft att lämna dom fyrbenta hemma. Men jag har en känsla av att dom blivit rejält bortskämda medans ni varit borta :)

skriven
#10: mammakero

Grattis i efterskott! Hoppas du hade det bra i Paris och att resan var precis vad du egentligen behövde. Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :