Två månader

Vet Ni, det är bara två månader kvar till jul. Sprang förbi Åhléns idag och där satte de upp adventsljustakarna på hyllorna. 

Hjälp!!

Mitt bidrag till julstämning i oktober, blir julgransplanteringen som vi går förbi nästan varje dag. 

Just de här granarna är Eco-granar från Lilla Bjers. De klipps och tuktas för hand söt att bli täta och fina. Tänk vilket jobb! Det här är ju inte den enda planteringen de har. 

Vi får väl se om de överlever vintern. Förmodligen står de kvar till nästa år, för de är inte så stora än. 

Nu har Winston kollat läget och vi går vidare.  

Kommentarer :

#1: Malin B

I går cirkulerade listan om hur alla önskar julledigt på jobbet och så ska det röstas på vart julbordet ska intas och hur tänker jag?
Det är ju inte så länge sedan vi gjorde allt det där sist. ;)

skriven
#2: Paula

Haha, o dina hundar har pinkat o märkt revir på alla granar! Sånär de sen hamnar typ i Stockholm så går hundarna omkring och sniffar på varifrån granarna kommer ....
Ja du, hysterin, julhysterin, I hate it....just nu letar jag en adventsljusstake, el, som inte är julig!

skriven
#3: Marita

Inte klokt vad fort det går, men än finns ingen julhets eller minsta julkänsla,haha....
Ha det gott
Kram♥

skriven
#4: Sussi

Jättefina granar! Något år har vi begett oss ut i skog och mark och "lånat" en gran. Vi känner markägaren lite grann så vi tror inte han har något emot det, förhoppningsvis haha
Förra året hade vi plastgran, tror nog det får bli det i år igen. Väldigt smidigt..

skriven
#5: Erika

Fina promenadstråk!

skriven
#6: Gitsan

En av årets bästa dagar tycker jag är nyårsdagen :)
Då har vi haft vår traditionella middag med grannarna på nyårsafton och jag kan rensa ur julen (som inte innehåller så mycket nu för tiden). Sedan ser vi fram emot att ljuset ska återvända.

I år blir det knytis hos yngste sonen och hans familj. Julklappen till barnbarnet, som blir enda julklappen från oss, är redan fixad. Det blev halva avgiften till fortsättning på hennes babysim :)

skriven
#7: mammakero

Vilka söta och fina granar! Lite tidigt tycker jag att det är, jag har Halloween som riktsnöre innan julen kan tänkas på. Nåja, om butikerna börjar tidigt, behöver jag ju inte köpa något tidigt för det! Det är mitt sätt att visa vad jag tycker.

skriven
#8: Kia

Ja, vissa affärer har väl börjat med julen. Ikea har det om jag inte har helt fel. Tiden går fort och snart är vi där. Jag har faktiskt redan beställt hem några julklappar.... :)

Vi har alltid haft båt men aldrig åkt så lite sen vi flyttade till skärgården. När möjligheten finns så nära då bokar man inte in det på samma sätt och då kommer man inte iväg.

Ha en skön helg!
Kram Kia

skriven
#9: Gunnel Siv

Två månader kommer bara att swischa förbi i raketfart. Julen älskar jag och det ska bli kul att förbereda för den i år igen, men jag väntar nog ett tag till. Trevlig söndag

skriven
#10: Lotta

Julgransplantering är ju perfekt att ha så nära. Bara till att välja ut vilken som skulle kunna passa nu när de är gröna och fina. När snön kommit så ser det lika dana ut allihop.
Fick en liten rysning av att det bara är två månader till jul :-)
Önskar dig och dina fina vovvar en bra måndag!

skriven

Kommentera inlägget här :