Härlig solig promenad

Plötsligt sken solen en stund. Jag var klar tidigt i trimmet och blundade för skrivbordets högar och tog hundarna och åkte till Fridhem. 

Jag knatar ju iväg varje morgon runt 6-snåret på morgonen och det är mörkt, mörkt, mörkt. Därför blev njutningen stor att få se både ljuset och solen. 


Det är fortfarande relativt grönt här. Men Lönnen sviker inte. 


Det har varit grått och trist för det mesta. Regnat har det gjort, så det räcker och blivit över. Jag hoppas att grundvatten nivåerna har återhämtat sig. 


Men när man ser hur lite vatten det är i fallet, då förstår man att det behövs mer regn. Betydligt mer! 


Fridhem är ett ställe som ligger norr om Högklint, för Er som varit där. 


Det är just Högklintsklippan som syns i bakgrunden. 


Kommentarer :

#1: Malin B

Du har bästa sällskapet på dina promenader! Att få vara ute i ljuset och solen ger verkligen energi då det har varit grått och regnigt en längre tid.

skriven
#2: Sussi

Härliga bilder..
Här i våra trakter har grundvattnet kommit upp till normala nivåer nu efter allt regnande :)

skriven
#3: Kia

Solen den kommer och går!!
Regn har vi också fått. I måndags, tror jag, regna det ordentligt så vi fick sjötomt och kaninerna fick snällt vara inne. Men det turas om solen och regnet.....

Tur i oturen med att ni kom med båten! Men vädret är inget man bestämmer över. Kul att det gick bättre med söndagens tävling.
Kram Kia

skriven
#4: Gitsan

Varje väderlek under hösten har sin tjusning, tycker jag. Förutom stormarna då... Men visst ligger dessa klara och soliga dagar högst på topplisten!

skriven
#5: mammakero

Vilka underbara bilder! Tänk att jag fick vara med på er fina höstpromenad! Själv har jag knappt varit utanför dörren i helgen. Mår inte helt 100 och är hängig och har ont i kroppen.
Vilken skön känsla jag får av din fina kommentar om julbekymren. Tack för att du är där och hjälper mej då det känns som jag kör fast. Jag pratade med tjejerna och de ville hellre komma hem till mej, för de bor så trångt. Så din idé var jättebra. Nu har jag tagit tillbaka min ledighetsansökan, så jag jobbar mej igenom makens bortavaro. Kram!

skriven
#6: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så härliga bilder :)

skriven
#7: Sussi

Sv. Det bästa med vitt och svart är att allt passar till. Man kan göra väldigt stora förändringar hemma genom att bara byta kuddfodral och ordna lite färger på inredningsdetaljer t ex. Behöver inte alls bli så dyrt heller. Jag älskar också svart och vitt :)
Ha en trevlig vecka :)

skriven
#8: Linda/Candygirl

Ser härligt ut... här har också varit grått, grått och supergrått.

skriven

Kommentera inlägget här :