Disneys hundar

Det har varit en fantastisk tur vi gjort, till Paris. Min enda önskan var att få vara tillsammans med familjen på min födelsedag.  Båda våra barn och två av barnbarnen har hängt med. Ja, maken också och mini N-L:s pappa fick också hänga med. Massor av Disney har det blivit och massor av väntan. 

Man väntade tåligt i köer till attraktionerna. Man väntade på att få krama en Disneyfigur. Man väntade på att få gå på toa, att få komma in till frukost. Man väntade på paraden, på fyrverkeriet, på middagen. Ja, mycket väntan men ack så roligt. 


Hundabstinensen är total efter några dygn i vår familj. Artonåringen fick tårar i ögonen när hon fick bild och rapport från Winstons hundvakt. Inte för att hon blev glad över hur bra han hade det, nej då, utan för att hon själv saknade honom så mycket. 


En och annan Disneyhund har vi tröstat oss med. Men lyckan var total när vårt flyg landat och vi fick samla ihop vår egen flock igen. 

Nu är vardagen tillbaka och jag ska hårdjobba några dagar. Sen ska jag iväg igen. Den här gången ska jag ta med några hundar och två tonårstjejer som ska tävla agility utanför Växjö. Ingen rast ingen ro. 


Tills dess ska jag försöka hålla kvar stämningen av den höga glammiga pardmusiken och känslan av glitter. Här kommer lite fler bilder för er som vill se. 


Kommentarer :

#1: Malin B

Grattis till dig och hurra för att det blev en sådan dag som du ville ha!
Det är sannerligen pampigt på Disneyland!
Så den stora glädjen med att samla ihop flocken, då är det gott!

skriven
#2: Kia

Ska man säga grattis i efterskott då! :)
Paris och Disney world, vad roligt! Där var vi när M var 2,5 år alltså 16 år sen.... Då köade vi för att få träffa Nalle Puh som var hennes stora idol och när vi väl kom fram våga hon inte gå fram till honom.

M har haft medryttarhästar i några år och sen gick hon på Strömsholms ridgymnasium och där hyrde vi en häst åt henne. Dock blev det väldigt kort då den blev sjuk och avlivades. : (
Nu hoppas vi att allt ska gå bra för idag kom det hem en häst!
Ha det toppen!
Kram Kia

skriven
#3: Erika

Så glad jag blir att ni har haft det så fint! Ser roligt och mysigt ut.

skriven
#4: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, älskar Disneyland! Förstår dock att ni saknade hundarna :)

skriven
#5: Lotta

Oj då! Mitt inlägg hamnade visst på ditt förra inlägg. Men det gjorde inte mig något för nu fick jag njuta av dina fanatiska foton en gång till 😉😁☀️

skriven
#6: Gitsan

Grattis i efterskott till dig!
Vad härligt att få uppleva detta tillsammans med dina närmaste :)

skriven
#7: Sussi

Vilken härligt upplevelse. Den skulle man gärna vilja göra. Trist med allt köande bara men det hör väl till tyvärr...
Sv. Sambon fick en parfym (Polo blue), en jacka och två t-shirtar. Han verkade nöjd :)

skriven
#8: Gittan

Grattis i efterskott till dig. Så härliga bilder och förstår att ni haft det bra där. Visst är det kul att vara borta men så mysigt att samla ihop flocken och komma hem. Borta bra men hemma bäst. Kram och trevlig helg.

skriven
#9: Marita

Åh vilken härlig resa och underbara bilder du bjuder på. Riktigt njutbart verkligen trots all väntan som blev.
Grattis!!! i efterskott, och jag ser att du är likadan som jag när det gäller att åka ifrån dom fyrbenta vännerna. Jag är som en riktig hönsmamma när det ska packas saker till dom och skriva en lång lista till hundvakten,haha....
Kram nu och ha det gott under helgen♥

skriven
#10: Paula

Vilken lyckad resa, din önskan gick i uppfyllelse! Och visst är det så, att det ibland är nyttigt att få längta, för då uppskattar man desto mer det man har...
Har besökt Disneyland i Californien på åttiotalet, väntan redan då. Jag skulle åka varenda åkattraktion medan min fästman hatade sånt så han satt och väntade på en parkbänk, många parkbänkar blev det...Ett minne för livet förmodar jag ni fick!

skriven
#11: mammakero

En härlig resa med massor av umgänge, som avslutas med att återförenas med flocken. Kan det bli bättre??

skriven

Kommentera inlägget här :