Dogladyn fick göra en katt

För några veckor sen köpte vi hem en pumpa. Lilla H fick bestämma hur den skulle skäras till. Hon gjorde en ritning och jag skar. 

 

Det blev en katt!! Den står ännu kvar på trappräcket och där får den stå till den blir dålig och ramlar ihop. 

Den här helgen var det Alla helgonahelgen. Hundarna på djurkyrkogården fick ett besök av oss. Marwin var vår, min och makens,  första gemensamma hund. En handlovskada förkortade hans liv. En del av er minns säkert Puma. Han och jag började blogga tillsammans för många år sen. Jag gick sjukskriven och vi hade lämnat tävlingslivet för ett tag, men vi kom aldrig tillbaka. Han blev döv och missuppfattningarna mellan oss blev många. pernillaochpuma

Mitt bloggande har ändrat sig mycket och den gamla bloggen slutar med ett tomt koppel. Tungt och sorgligt och många år sen. Ändå känns det inte som om det var länge sen. 

Kommentarer :

#1: Gunnel%20Siv

Det är jobbigt att mista en liten lurvig vän. Jag saknar fortfarande både Milou och Santos, men nu blir det ändå mest roliga saker jag minns. Kram

skriven
#2: Linda

Vad fint med graven. :-(

Så där gjorde vi alltid med pumpan när fjortisen var liten. Han designade. Jag skar. I år var pumporna så hiskeligt dyra så vi struntade i det.

skriven
#3: Malin B

Ni har verkligen konstnärliga talanger i er familj! :) Supersnygg även om det är lite otippat att Dogladyn gör en katt.
Jag minns absolut Puma. Jag håller med dig om att 2013 inte känns längre bort ”än i går”. Det var ju då hundfötterna slutade trampa hos mig...
De vilar fint.

skriven
#4: Lotta

Vilken fin pumpa, mycket snygg! Mina står på brunnslocket (okretade) kom jag på nu 🤷‍♀️, få dekorera med en ljusslinga istället.
Tiken till min förra hund, hennes liv förkortades också av en handlovsskada. Hon kämpade på i flera år men till slut gick det inte.
Sv Jag isolera med fogskum i mitt gamla golv i stugan. Tänkte först riva upp allt men jag insåg att det skulle medföra så mycket jobb. Fick tips om att borra små hål 10 cm från väggen med 30-40 cm mellanrum. Sedan sprutar jag ner fogskum där. Sedan finns det underlagskivor som har en isolerade effekt som jag snokade upp på nätet. Kommer att bli kanon.

Ha det gott!
Hoppas solen skiner på er 😁

skriven
#5: Erika

Fantastisk pumpa!

skriven
#6: Paula

Ert fina samarbete gav ett fint resultat, första och finaste pumpakatten jag sett!
Jag var inte med dig i din förra blogg, men förstår att du valde att starta en ny. Åren går men minnena består!

skriven
#7: mammakero

Härligt att Dogladyn gör en kattpumpa! Den var jättefin! I år så gjorde jag inte något ansikte i pumpa, jag trodde jag skulle sakna det, men det gjorde jag inte! Mycket konstigt egentligen.
Pernilla och Puma, nostalgi!

skriven

Kommentera inlägget här :