Vi som gillar rosetter

På hundutställningar kan man vinna rosetter av olika slag. I de flesta fall finns en standard rosett att kvittera ut mot en högre merit. Eller så köper man en lite snyggare rosett och väljer i stället ett pris. Det finns de som helt väljer bort rosetter för att det redan finns tillräckligt hemma. Dit har jag inte kommit än. 


Det gick rätt hyfsat för Benji och mig i utställningsringen i lördags. Han var ensam veteranhane så att vinna den biten var inte så svårt. Men domaren tyckte också att han var av certifikats kvalité och det är långt ifrån alla som får den bedömningen. 


Utställningen var i Roma, mitt på Gotland. Så långt från kall havsvindar man kan komma. Det var rejält varmt i solen och mycket skönt. 

I söndags var det dags att plocka fram vinterjackan igen. Det blåste isbitar på agilitytävlingen i Klinte och jag var lyckligast när vi äntligen satte oss i bilen och rullade hemåt. 
Winston sprang hemm en seger med uppflyttningspinne i agilityklass och nu flyttar sjuttonåringen upp honom till klass 2 i den klassen. I hoppklass rev han och besvikelsen låg djupt rotad i hans matte. Hon ville ju så gärna att att allt skulle gå på räls. Men så är det inte när man tävlar med djur. 

Nike fick som vanligt några fel med sig i mål och Benji sprang in på en tredje plats men det var inte så många starter att det räckte till en pinne. 

Nu laddar vi om i veckan och ger oss iväg på nya äventyr nästa helg. 

Kommentarer :

#1: Gunnel

Rosetter kan man aldrig få för många. Jag hade gjort samma val. Ha en fortsatt fin vecka.

skriven
#2: Erika

Grattis till finfina resultat!!

skriven
#3: Malin B

Härlig läsning och fina bilder!
Samlar ni alla rosetter på ett och samma ställe på hemmaplan? Måste vara en hel vägg? :)

skriven
#4: Paula

Undrar om det finns många företag som tillverkar rosetter? Och vem bestämmer färg och form o sånt? Är väl en hel vetenskap det också...Får man inte andra priser när man vinner. Tänker varupriser, är det inte en massa kostnader förknippat med själva utställningarna, en startavgift eller liknande? Som du hör så vet jag nada....

skriven
#5: Gittan

Så kul att såna fina rosetter det kan inte bli för många . Kul att ni är så duktiga. Ha en bra dag, jag ska åka ut till ön nu lite snabbt för det har kommit skarv dit....dom är ju inte roligt att ha och hoppas dom ger sig av lååååångt bort. Kram.

skriven
#6: Linda/Candygirl

Rosetter kan man väl inte få för många av? KUl med en härlig samling.

skriven
#7: Sussi

Så kul att det går så bra för er. Så duktiga hundar + mattar. Håller tummarna för er till nästa helg :)

skriven
#8: mammakero

Så roligt att det går bra för er alla fem! Och rosetterna kan aldrig bli för många!

skriven

Kommentera inlägget här :