Två timmar runt en kulle

Vi är fortfarande kvar i Järvsö där vi njuter av naturen och åker lite skidor. 

Planen för torsdagen var att åka kvällsskidåkning. Men vi har ju hundarna med oss och de måste få sin stimulans och kan inte vara ensamma för länge. 

Medan maken och Lilla H åkte till backen tog jag och sjuttonåringen hundarna på en tur runt kullen där vi bor. 


Det är kanske lite mer än en kulle om jag ska vara ärlig och naturen är fantastisk. 


Många bilder blev tagna och vi hade inte bråttom utan njöt i fulla drag, i alla fall den första biten. Vi tittade till den övergivna bilen som står mot ett träd mitt i skogen. Många frågor och funderingar har vi runt den bilen. Hur kom den dit? Hur länge har den stått där? Vem körde och varför övergavs den? 

Efter ett tag inser vi att vi inte går på den stig vi trodde. Vi ville upp på berget för att njuta av den vackra utsikten. Den väg vi gick på ledde oss nerför berget längs en skoterled. 


Det är inte första året vi är här och jag har knatat runt på det här berget tidigar. Efter någon kilometer lokaliserar jag mig och hittar tillbaka till den plats vi först trodde vi var påväg till. 

Men det tog på krafterna att ta sig uppför igen. Men utsikten är bedårande. Nu blev det bråttom hem till stugan igen. Vi skulle ju möta upp maken och Lilla H för lunch. 

Trötta, svettiga men nöjd med över två timmar tur kom vi tillbaka till stugan. Där blev det lunch och energi påfyllning för att fortsätta till backen och skidåkning tills solen gick ner. Jag kan meddel att jag sov gott den natten. 

Kommentarer :

#1: BosseLiden

Jag förstår att du sov gott den natten. Vad fint där verkar att vara. Jag hade också blivit nyfiken på den lämnade gamla bilen.
Kram Bosse

skriven
#2: Linda/Candygirl

Det låter verkligen som ni har det härligt... och att ni tar vara på dagarna. Perfekt.

skriven
#3: Malin B

Du kollade väl in i bilen så att det inte satt någon där som behövde hjälp?! ;)
Fint sällskap o fin utsikt är som balsam för själen!

skriven
#4: Gitsan

Mycket intressanta saker som finns i skogen. Vilken härlig dag ni fick i den friska luften :)

skriven
#5: Paula

Snacka om positiv reklam för sportlovsaktiviteter, ni ser så jättefräscha och glada ut! Det är tungt att plumsa i snö, jag är ordentligt less på det nu, får så himla ont i mina vrister. Men nej, jag ska inte klaga, snart är det lervälling o det är mycket mycket värre. Framför allt för dom fyrfota som saknar gummistövlar

skriven
#6: Erika

Nu pratar vi trainingcamp :-) !

skriven
#7: Sussi

Det var en redig promenad det :) Jag undrar också lite över den där bilen..

skriven
#8: nodaysoff.blogg.se

Vilka söta och fina hundar du har! 😍

skriven

Kommentera inlägget här :