Tillbaka till vardagen.

Skriv inläggstext 

Så landade vi hemma igen. Det är alltid skönt att komma hem efter en resa. Lika skönt är det att åka iväg. Visst är det konstigt? 

Nu har vi lagt till ytterligare en resa i minnets backspegel. Nu tar det ett tag innan vi ska ut och fara igen. Jag har en resa i Maj planerad. En helg-resa tillsammans med maken. BARA vi två. Inga hundar och inga barn. 


Jag sa "ja" men visste inte då att jag skulle missa både en hundutställning och en agilitytävling på hemmaplan. Snacka om att ha dålig koll. Men ibland får man offra sig, typ! 

För tillfället finns inga borta-tävlingarninplanerade. Sjuttonåringen har tre hemma-tävlingar att springa i vår och rallylydnaden får vänta tills i sommar. 

Kommentarer :

#1: Lotta

Fina vovvar! De ser så lugna ut.
Jag ska också ut och resa i maj. Vi drar till Prag, har velat åka dit i många många år men det har inte blivit av, förrän nu. Ska bli väldigt trevligt.
Vart ska ni åka?

😃

skriven
#2: Erika

Säg till om ni kommer hitåt senare för tävlingar ... Vi kanske kan tävla rally tillsammans :-) . Hur kul vore inte det!

skriven
#3: Linda/Candygirl

Skönt att vara hemma igen.. även om det innebär en massa måste och rutiner också...

skriven
#4: Malin B

Borta bra men hemma bäst!

skriven
#5: mammakero

Det är underbart att bryta vardagen med en resa, lång som kort, men det är ännu skönare att komma hem igen och ha resan som minne! Särskilt om det finns en ny resa att längta till senare! Önskar så att denna sommar blir bättre än den förra. Hoppas så att vi kan åka till Stockholm igen, för resa någon annanstans finns inte på vår världskarta...

skriven
#6: Gunnel

En helgresa låter härligt! Ibland räcker det med några dagar på en plats och sen längtar man hem igen. Vilken tur att hemlängtan är stor. Det är ju där man tillbringar mesta tiden. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :