Snö och fästingar

Den här vintern har vi Inte skottat många gånger. Den snön som kommit har snabbt smält bort. Men i början av veckan kom det rejält med snö, för att vara på Gotland vill säga. 


Samma dag som den här bilden togs, tog jag årets första fästing på en kund. Det var en Spansk vatten hund som fick vara den första bäraren.  


Det är både sorligt och trist. 

Kommentarer :

#1: Gittan

Fästingar är inget kul, jag har bara haft en fästing en gång...dom tycker nog inte om mig men det är väl andra som gör hoppas jag, ha ha. Så fina dina grabbar är och visst är det mysigt med snö men kanske lite i senaste laget. Här är det redan borta.

skriven
#2: Malin B

Fästingar är sannerligen ett kryp jag inte uppskattar!

skriven
#3: Erika

Såg igår på väderleksrapporten att det ska bli mycket varmare nästa vecka och tänkte då att det är dags att fixa fästingmedel!

skriven
#4: Aina Fröjd

Tog en i går på Alva. Dags att skaffa fästingmedel.

skriven
#5: Linda/Candygirl

Men fy.. finns dom på vintern också.. eller det räknas kanske som vår hos er..

skriven
#6: mammakero

Fästingar och tvestjärtar bara avskyr jag! Så vidriga insekter!
Ja, jösses vad snö det kom för en vecka sedan! Det har inte varit särskilt skönt att köra posten denna vecka...

skriven
#7: Paula

Ja fy dom överlever allt de där marodörerna! Finns inte på världskartan att vinter och snö skulle ta kål på dem...o fler blir dom, med fler sjukdomar de bär på, jag tror mänskligheten kommer att utplånas pga någon epidemi av små små varelser som tar kål på allt liv...optimist eller hur? Fast kanske hinner miljöförstöringen före...tjo vad positiv jag är idag då! Nu tjoar mellogänget i bakgrunden, ska inta några räkstjärtar o försöka stå ut ett par timmar...Ha en fortsatt fin helg

skriven
#8: Gunnel

Usch! Vilka otäckingar! Både Santos och Milou fick alltid sånt otyg på sig.

skriven
#9: Marita

Usch o fy för fästingar och nu drar det igång snart med dom marodörerna. Fast dom finns ju året om egentligen nu för tiden när det är så milda vintrar här nere. Det bästa vore en snöfattig vinter med sträng kyla. Då har dom mindre chans att överleva vintern. Mycket snö, ja då ligger dom långt nere under snötäcket och gottar sig..
Kram♥

skriven

Kommentera inlägget här :