Långt mellan gångerna

Nej då, det har inte hänt mig något det är bara så mycket annat som tar min tid. Inte hinner jag läsa inne hos er och inte hinner hag uppdatera här. 

Typiskt maj månad. 

Men maj är slut nu och kanske lugnar allt ner sig? 

I helgen ska vi åka iväg, hela familjen. Då kanska jag hinner lada ikapp hos er. 
Vi tar hjulhuset och åker över sjöen. 

Vi lämnar Gotland för några dagar och börjar med Agility på lördag i Södertälje och vidare till Häverö på söndagen . Måndag ägnar vi åt familjära aktiviteter och avslutar i Bro-Håbo med mer agility. 

När vi åker hela familjen har vi inte mycket mer tid än att rå om oss själva. Därför blir det inte mycket tid över. Men för dem som vill kan man få komma förbi tävlingsplaterna och säga hej. 


De här två tävlar i tvåan nu och jag håller verkligen tummarna för dem. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Jsg skulle VERKLIGEN säga hej och HEJJA om ni var nära mig!!!
Ha en härlig helg.

skriven
#2: Gitsan

Men vad roligt att ni kommer till BroHåbo! Jag är medlem där, fast just nu är jag inte aktiv utan tränar ju mest jaktapportering.

Men jag passerar klubben på tisdag då jag ska ha träning åt Enköpingshållet på eftermiddagen, så jag kommer förmodligen förbi och säger hej :)

Svar: Men va roligt! Ser du två Springerkillar och en blå-dåre i sällskap så är det vi!!
Pernilla

skriven
#3: Paula

Hej, du lever ett intensivt liv med jobb och fritidsintressen, man och barn, inte konstigt att tiden springer iväg ibland. Konstigare att tiden springer så fort även för mig som har almanackan tom! Ett par aktiviteter i veckan är vad jag behöver orka med, men nog sjutton går tiden fort ändå. Men det är väl så att allt liksom går långsammare när man blir äldre, man reagerar långsammare, tänker långsammare, rör sig långsammare. Men inte får vi fler timmar på dygnet för det, "ler". Ha så kul i pingsthelgen, glöm inte bort att hänryckas!

skriven
#4: Linda

Maj är alltid körig.. för alla verkar det som. Nu är det juni och vi kör det sista inför sommarledigheten. weeee...

skriven
#5: mammakero

Men det är ju jättebra att du har ett liv i verkligheten! Barn, fritidsintressen, hundar, hjulhusresor och härligt umgänge med familjen! Underbart!!

skriven
#6: Gitsan

Jättekul att ses! Hoppas det gick bra med tävlingen och att resan hem gick bra!

skriven
#7: Sussi

Fina bilder. Du har fullt upp med roligheter ser jag. Det är nog våren och sommaren i ett nötskal. Utesässongen. Tror nog dom flesta bloggare får annat att göra då. Håller tummarna för dom tävlande.

skriven

Kommentera inlägget här :