Kallt och varmt, sol och regn

Förra helgen tillbringade vi i bobilen på olika ställen i trakterna runt om huvudstaden. Först var det kallt och jag var innerligt tacksam för att dunjacka hängde kvar i bobilen sen förra turen. Sen var det varmt och skönt och vi satte ute till midnatt och myste med vin i glasen. 

Nästa natt regnade det så kraftigt att vi knappt kunde sova och sista dagen brände solen och kortbyxor åkte på. 


Omväxland, minst sagt. Vi började i Södertälje och gissa vad som stod i agendan? Agility så klart. Sjuttonåringen sprang totalt 8 lopp med sina två hundar under helgen. 16 lopp totalt och framgångarna var också omväxlande. 

Vi väljer att minnas det som varit fantastiskt. 

Nike-gubben slog till med förundran och visade sig i kanonform. Två pinnar plockade killen hem och därutöver en massa fina rundor. 


.....men den lilla blå!!! Vilket team han och sjuttonåringen är! Fyra pinnar plockade de hem. Två i vardera klass och flera pallplatser. 


Turnén visade sig vara perfekt planerad få det var en vilodag på måndagen. Då gick vi tvåbenta och tittade på djuren i Eskilstuna. 

Men det omväxlande vädret drog med sig sjuka baciller. Jag har kämpat mig igenom den korta veckan med dunkande huvud och ömmand näsa och hals. Nu är det ledigt igen men då ligger jag, självklart. 


Men minnena från den fantastiska helgen värmer. I Bro-Håbo fick jag dessutom en påhälsning av en bloggis. Det visade sig att det var Harrys och hans mattes "hemmaklubb" och de tittade införbi påväg till jaktträningen. De hittade mig mitt i lunchförberedelserna och jag hade inte ens tid att förklar agilitybanan alla termer. Men en pratstund fick vi medan grytorn puttrade. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Vilken kul tripp!!! Härligt med alla framgångar och mys tillsammans, bra att du minns och fokuserar rätt. :)

skriven
#2: Erika

Grattis igen till fantastiska resultat!

Eskilstuna Zoo var det länge sedan jag besökte. Det var när barnen var små. Fin Park!

skriven
#3: Malin B

När "dubbelgångaren" vände sig om var bara håret/skäggen likheten men det var verkligen: VA?!

skriven
#4: Heléna

Härliga bilder och grattis till pallplatserna :D Tråkigt att du gick och drog på dig något elände! Krya på dig! Kram <3

skriven
#5: Paula

Men så mycket positiva vibbar det var här! Och inte lär hundarna svälta heller om jag tolkar alla priserna rätt! Är det inte härligt att bo i ett land med omväxlande väder, det blir liksom aldrig långtråkigt....vi hade åska och regn ikväll, ett väder jag älskar, sätter mig helst ute och njuter av det mäktiga skådespelet men det kan jag ju inte göra med en vibrerande livrädd hund i knäet...
Måste vara toppen att ha bobilen så som ni ränner runt!

skriven
#6: Sussi

Man blir inte klok på vädret nu. Man tycker ju det borde bestämma sig snart. Ska det vara sommar eller inte!
Klart man ska fokusera på det roliga. Grattis till alla priser..
Vad tråkigt att du blev dålig. Hoppas du känner dig bättre igen nu.

skriven
#7: Lotta

Grattis till duktiga hundar, fina foto och en grymt duktig dotter 👍👏! Jag satt just och funderade på om jag vågade hänga undan min vinterjacka. Det är ju så grymt kallt emellanåt. Jag behöve ju bara ha en framme i och för sig.

Jag tycker som du att den sena semestern är bäst. Jag hade såååååå många semesterdagar att ta ut så jag var tvungen att plocka ut några veckor nu. Sedan så har jag tre härliga veckor i augusti 🤗. Tror jag ska ta en vecka i december också 😊. Häcken intill stugan den blommar aldrig, den är mest till för att vara insynsskydd. Jag har massor av syrener på andra ställen på tomten som blommar i både vitt, mörklila och ljuslila. De behöver föryngras i år, gånglarna börjar att bli sköra och väldigt långa. Småfåglarna sitter gärna där men jag har snart ingen gräsmatta kvar om jag låter de växa mer. Fåglarna får sjunga i någon av de andra träden så länge.

Ha en bra dag!

😊

skriven
#8: Marita

Men så roligt, grattis till alla fina priser. Nu när vi gått in i en ostadig period så gnäller vi över regnandet som vi tjatade efter förut för att det var så torrt. Man är aldrig nöjd. Fast kylan är inte lika påtaglig nu så vinterjackan får vara undanhängd tack o lov..**
Trist med din förkylning, hoppas den klingar av snart.
Kramar♥

skriven
#9: Bosse Lidén

Hoppas du är bättre nu. Vädret är verkligen varierande. Klart man ska minnas högtidsstunderna mest och längst. Grattis till framgångarna.

skriven
#10: Gunnel

Verkligen ett toppenteam de där två. Inget kul att vara sjuk när det börjar dra ihop sig till semester och längre ledighet. Hoppas du kryar på dig snart. Kram

skriven
#11: mammakero

Vilken helg! Massor hände och dessutom ett lynnigt väder! Tror bestämt att du tog ut dej och därför får en förkylning direkt du kommer hem... Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :