Den blomstertid nu kommer

Visst har blomtertiden kommit och den har kommit till Gotland med en rasande fart.Jag fortsätter att klaga på tiden som går så fort. Skolavslutningen är avbockad. Solen gassade och Syrenerna stod fortfarande i blomm. 

När försommaren äntligen kom, kom allt på en gång. Från jacka och långbyxor till kortbyxor och kortärmat på en och samma vecka. Att gå iväg på morgonen utan att ta på mig jackan, känns som en lyx. 


Kvällarna känns sköna och idag är det Midsommar afton!! OJ! 

De sista veckorna har jag jobbat för fulla
maskiner och det känns så skönt att få några dagars ledigt.

Hoppas Ni också får en härligt skön helg och hinner ladda batterierna lite. 


Kommentarer :

#1: Malin B

I kväll har regnet kommit och det känns lite som en höstkväll, då var dina bilder extra fina att vila ögonen på.

skriven
#2: Erika

Lyckliga nybadade hundar!

Fantastiskt vallmofält!

skriven
#3: Marita

Härliga sommarbilder du bjuder på. Ja nu har Midsommar varit och vädret kunde ju varit bättre. Men man ska inte klaga, i-landsproblem kan man verkligen säga att klaga på eländigt väder. Det var en behaglig helg trots allt så vi är nöjda.
Kram och ha det gott♥

skriven
#4: Linda/Candygirl

Det blev samma här. Från vinterjacka till shorts - samma vecka. Dock om åskan en vecka senare och plockade bort värmen igen. Skit också. Så nu är det jacka på. Dagen före midsommarafton hade jag till och med strumpbyxor, vantar och pannband på jobbet. Brrrr...

skriven
#5: Paula

Är det vallmon som blommar på fältet? Wow säger jag som aldrig sett något så maffigt. Våra blomsterfält består av smörblommor...men inte helt fel det heller...
Hoppas du hinner andas ut, o glöm inte att andas in också!

skriven
#6: Sussi

Så härligt att få bada! :) Vi har haft det varmt tidigare ett tag, sen blev det lite kyligare igen, nu ser det ut som om värmen ska komma tillbaka igen. Ett himla hattande. Nu får vädergudarna bestämma sig. Ska det vara sommar eller inte ;) Fast i och för sig, det räcker om värmen och solen kommer till v 29, då börjar min semester haha

skriven
#7: Lotta

Härliga foton du bjuder på: Vallmo är underbart och det blir så vackert i solljuset. Har varit i stugan idag för att kolla så att inte något kan flyta bort inför allt regnande. Hoppas mina potatisar inte kommer att drunkna. Har även satt ut tunnor att samla in vatten för kommande behov. Dragit ut kontakter ifall åskan kommer. Skulle jag inte jobbat så hade jag stannat kvar, älskar när det åskar och regnar när jag är på ön. Blir så skönt efteråt.

Hoppas ni får lagom med regn!

skriven
#8: Mycket annat och lite betong

Vilka otroligt röda vallmofält!
Det verkar som att sommaren har svårt att bestämma sig, ena dagen varmt och nästa kyligt igen.
Så härligt med bad för hundarna.

Hälsningar Agneta

skriven
#9: Bosse Lidén

Jag njuter av dina fina bilder och längtar till din ö och önskar ibland att den skulle bli min också. Dyker bara det perfekta jobbet upp så ... ;)
Undra om du fortfarande går utan jacka eller om det blivit ett bakslag hos dig med sista dagarna.
Kramen

skriven

Kommentera inlägget här :