Nedräkning

Jobbar en vecka till! Sen är det ledighet som hägrar. Vi ska iväg på en liten tripp i år sen ska vi bara var på Gotland under semestern. 


Trippen vi ska iväg på är närmare bestämt 110 mil och lika långt tillbaka. Det är Hundungdoms SM vi ska iväg på och i år är det Piteå som arrangerar. 


Vi stod länge i valet och kvalet om vi skulle åka. Men när sjuttonåringen fick en veckas ledigt från sitt sommarjobb, ja, då bestämde vi att åka. 

Så nu ligger Nike och Winston i hårt träningsläger. 

Eller, nej! Det gör de inte. Vi tränar som vanligt. Jag kör de vanligt varierande promenaderna och lägger ofta in balans eller andra klurisar. Sjuttonåringen tränar teknik i agilityn och rally-lydnad. Sen blir det lite sim-träning också. 

I år ska hon starta i både Rally fortsättningsklass och agility klass 2 med Wiston och Nike.  Hund USM är nog bland de trevligaste tävlingar vi åkt på. Alla är positiva och resultaten är inte så viktiga. Föräldrarna är hjälpsamma och arrangemangen brukar vara välarrangerade. 

Hoppas verkligen att det blir så i år också. Det är dotterns fjärde USM och i fjol tog hon och Nike Guld i Large klass 2 i agility. Så nu räknar vi ner till semester och avresedatum. 

Kommentarer :

#1: Sussi

Jag börjar också min semester om 1 vecka :) Så spännande med resan och tävlingen. Håller alla tummar jag har att det ska gå bra :)

skriven
#2: Asylmamma

Åh vad mysigt att åka hela familjen med hundarna😍 Hoppas ni får det riktigt bra i Piteå!

skriven
#3: mammakero

Vad roligt med en lång resa med bobilen och familjen! Att sen hamna på USM i Piteå låter fantastiskt bra! Åk ut till Pite Havsbad när ni väl är där!

skriven
#4: Paula

Det låter verkligen kul! Framför allt att det inte bara handlar om prestige utan att alla är vänner och schyssta mot varandra. Hur ska ungdomarna annars begripa hur dom ska uppföra sig?

skriven
#5: Gitsan

Oj, ni har en riktigt lång resa framför er, ser jag! Stort lycka till i Piteå!
Här laddar vi inför vår debut på jaktprov nästa vecka, genom att "bara vara" :)

skriven
#6: Anna

Härligt med resa! Ser att ni ska till min stad! Ta med er långkallingar! Fick jag ha på morgonpromenaden i torsdags!
Får hoppas att stan leverar!

//A

skriven
#7: Marita L Carlsson

Vad härligt med en resa norrut, det är ju så otroligt vackert. Lycka till med tävlingarna och ha en skön semester 👍😊💕

skriven
#8: lotta

Härligt! Ska bli spännande, jag kommer att hålla tummarna stenhårt för att det ska gå bra för dottern med ekipage i de olika tävlingarna.
Ha det riktigt mysigt och njut av vårt vackra Sverige.

Kram

skriven
#9: Malin B

Jag önskar er en jätte trevlig resa och att ni blir nöjda med hundupplevelsen på plats norröver.

skriven
#10: Erika

Haha! Ska man ta en "liten tripp" kan den lika gärna vara rejäl. Så roligt med hundtävlingar!!

Annars förstår jag verkligen att ni vill vara på Gotland resten av semestern. Det finns väl knappt en bättre sommarplats!

skriven
#11: Sussi

I måndags var det kanonväder, lite sämre dagarna som följt. Men det är bara en tidsfråga. Min semester börjar efter fredag, då kommer det bli riktig sommar!!! ;) Hoppas du kommer få en riktigt trevlig semester sen när det beger sig för din del. Tiden går fort..

skriven
#12: Gittan

Så härligt det låter jag håller tummar och tår och hoppas det går bra. Vi tänkte ta en dagstur till Gotland som i går ( onsdag)
men det var fullt så vi åkte till ön i stället. Vi har varit på folkrace och det var så kul. Det gick ganska bra i början men sedan blev det nåt med bilen. Och det är ju konstigt att dom håller över huvudet taget...Ha en skön ledighet och en härlig kväll. Kram.

skriven
#13: Annika

Lycka till med allt i sommar. Du kan väl tuta då ni passerar Härnösand på er resa norrut.
Kramelikram

skriven
#14: Kia

Hej.
Kul att du halka in hos mig!
Det var deras första lydnadstävling. I vanliga fall kör de spårtävling. Där är de nyss uppflyttade till högre.
Agillity vill min dotter köra. Ha egen hund att träna med. Vi får se hur det blir med det. :)
Lycka till på USM.
// Kia

skriven

Kommentera inlägget här :