Solens glädje

I lördags var det Gotländska vädret underbart. Solen sken och himlen var så där blå som den bara kan bli med stark sol och hav runtom. 

Gissa vad jag gjorde? 

Tror många av er gissade fel. Jag skulle helt klart velat gå långpromenad och tagit massor av underbara solbilder, men det gjorde jag inte. Jag satt inne hela helgen på familjehemsutbildning. Hur roligt kan det bli? 

Lagom vi kom hem, gick solen ner. 

Men Januari är min lugnaste månad. Folk har inga pengar och det är kallt så hundarna får ha sin päls kvar. I alla fall generellt, för visst har jag kunder men inte i samma utsträckning som annars. 

Därför har jag lite mer tid till jobb utanför trimmet och ibland kan man ju smita iväg  ut när solen skiner. Idag skiner den! Visst ligger det både bokföring och redovisning på skrivbordet men det fick vänta lite. En lång morgonpromenad i sällskap med solen. Det var gnistrande kallt och alldeles underbart. 

Kommentarer :

#1: Gittan

Härligt att passa på att fånga solen när den behagar att visa sig. Vi har också haft lite sol emellanåt. Januari är ju en lite "trög" månad för oss företagare men jag har nog en del massagekunder ändå. Snygga killar.

skriven
#2: Gitsan

Här i Stockholm är det vårkänsla nu. Fåglarna sjunger, inte mycket snö utan mest lite ishalka här och där. Och det underbara ljuset som återvänder!
Hundarna drar in en hel del grus men det är inte värre än att sopborsten får stå framme :)

skriven
#3: Gunnel

Vilket kanonväder du har! Hos mig är det rena Londondimman.

skriven
#4: Linda/Candygirl

Så fint.. jag ser fram emot sol och snöiga vinterdagar på isen...

skriven
#5: Mycket annat och lite betong

Jag gissade fel...
Kanske skönt med en lite lugnare månad så du kan komma ut ibland när det är så där härligt väder.

Hälsningar Agneta

skriven
#6: Bojan

Vilken kul hund på trimbordet! Pudel med mustasch eller blandis?

Svar: En blrandras. Shih tzu/pudel tror jag.
Pernilla

skriven
#7: Malin B

Bokföring går ju som tur är att utföra alldeles utmärkt efter soliga promenader.

skriven
#8: Maria Bromander

Jag njuter också så där ända in i hjärtat av solen nu när den kommer fram lite mer och faktiskt till och med värmer ibland. Vilken frustration behöva sitta inne då men fina foton tog du på dina hundar ändå. Kul se en skymt av ditt arbetsrum. Ha det så gott!

skriven
#9: mammakero

Här har det varit väder utan sol hela veckan. Så trist faktiskt. Det verkar inte bli mer sol de närmaste dagarna heller...
Familjehemsutbildning? Ska ni öppna ert hem för andra barn?

skriven
#10: Sussi

Jag gissade på att du kanske var på utställning eller någon annan tävling som inkluderar minst en hund. Det var fel det med ;)
Ha det så bra

skriven
#11: Gitsan

Trädet till höger på första bilden påminner mig om de dividiviträd jag så på Curacao för drygt 30 år sedan. Det blåste konstant på stranden och trädens kronor växte därefter...

skriven
#12: Gitsan

Trädet till höger på första bilden påminner mig om de dividiviträd jag så på Curacao för drygt 30 år sedan. Det blåste konstant på stranden och trädens kronor växte därefter...

skriven

Kommentera inlägget här :