Vi tränar

Den sista tiden har det varit mycket träning här hos oss. Vi tränar hundar, vi tränar kondition. Vi tränar lydnad och sjuttonåringen tränar sin mamma och sen tränar hon agility också. 


Jag har en önskan om att komma i bra form till Sportlovet. Då ska vi åka skidor och jag vet hur jobbigt det kan vara med trött kropp och träningsvärk. 

Jag har en annan önskan också och det är att få bättre kontroll på lydnadsträningen med Benji. 

Men det är lite väl sent att börja tänka på det nu. Nu finns inte mycket tid kvar. Vi anmälde ju oss till en Rallylydnads-tävling. Förstår inte hur jag tänkte? Jag har inte tävlat lydnad på väldigt många år och det här med Rally är helt nytt för mej. Men, men, nu är jag anmäld och får göra det bästa av det.  Le och se glad ut, fungerar kanske? 


Hundarnas kondition tränar vi i vattnet i land och min egen tränas genom Zumba. Sjuttonåringen har dragit med mig på två pass i veckan och det börjar faktiskt bli riktigt roligt. Men jag slås av hur otroligt dålig motorik jag har. Jag som va så bra en gång! 

Men de fyrbenta har bra motorik. I alla fall för det mesta. Det återstår att se om Winston kan lyssna springa och hoppa samtidigt? Snart ska han i alla fall debutera på agilitybanan. 

Kommentarer :

#1: Erika

Oh så spännande med agilitydebut!

Och rallydebut förstås! De däringa nybörjarbanorna verkar generellt vara lätta och innehålla få klurigheter, så bara du taggar igång honom innan så att han är med dig så ska det säkert gå kanon!

skriven
#2: Marita

Åh, vad duktiga ni är som håller igång så där. Härligt med simträning för vovvarna också. Här sitter jag med en förbaskad ryggvärk sen fallet på isen för tre veckor sen. Nu är det som sagt broddar på hela tiden...
Kramar♥

skriven
#3: Gunnel

Vilket jobb ni lägger ner! Men tycker man det är kul så blir det klart aldrig besvärligt. Ha en mysig helg

skriven
#4: Linda/Candygirl

Tror det kommer gå jättebra.. speciellt om du siktar in dig på att ha roligt.

Zumba har jag aldrig testa... ser kul ut - men jag avskyr gruppträning.

skriven
#5: Malin B

När jag var på ett aerobicpass var jag bombsäker på att typ 60 personer gick åt fel håll gång på gång... Så slog det mig att det kanske bara var en som gjorde fel. ;)

skriven
#6: Maria Bromander

Som du jobbar. Den där motoriken den undrar jag också var den tog vägen. Att konditionen försvann är lättare förstå och det är väl bara göra som du ... kämpa på. Men det ska vara lite roligt annars ger åtminstone en sådan som jag upp för lätt. Härligt ha en sportlovsresa se fram emot. lycka till med allt o ha det så gott!

skriven
#7: mammakero

Jag kan utan överdrift säja att jag ingen kondition har alls. Det är ju en färskvara och jag har varit så orörlig alldeles för länge. Koordinationen är en annan sak som jag är typ världssämst på. När jag en gång provade step-up, så blev det inte mer än just en gång. Pinsamt dålig koordination.

skriven
#8: Sussi

Du är duktig och tänker gå ner med det smarta alternativet. Att träna. Jag tar lilla genvägen med en diet ;)
Så kul ni verkar ha när ni tränar med hundarna.

skriven

Kommentera inlägget här :