Underhållning på olika sett

Sitter här i soffan och väntar på vårens stora händelse, Melodifestivalen! Eller, kanske jag överdriver lite nu. Men vi gillar musik och dans så vi väljer gärna sådana underhållningsprogram. 


Annan sorts underhållning fick jag i affären här om dagen. 

När jag hittade denna rumpa i potatislådan kunde sjuttonåringen inte låta bli att ta en bild. 

Riktigt roligt blev den när jag några sekunder senare hittade den här.  Benji tar det här med melodifestivaler och underhållning med ro. Det som roar honom mest är mat och belöningsgodis eller en och annan leksak. 

Kommentarer :

#1: mammakero

Det låter som jag och Benji passar bra ihop! Hahaha!!! Mat, belöningsgodis och en och annan leksak! Mello står jag över. Hellre kollar jag någon bra film.

skriven
#2: Malin B

Kul när potatisar kan roa! :) Perfekt att tillfället förevigades så vi andra också fick se.

skriven
#3: Gitsan

Jag är nog benägen att hålla med Benji ;)

skriven
#4: Marita

Ja nog kan potatisar och även morötter få dom mest dråpliga former,hehe....
Mellon gillar jag, ett festligt inslag nu under vintern. Hundarna här tar såklart hellre godis och lite rolig aktivitet istället..**
Kramar♥

skriven
#5: Gittan

Ja det var ju en rumpa det, ha ha. Jag håller nog också med Benji inte så intresserad av melodifestivalen. Visst kan det va härligt med musik och underhållning men inget jag följer.
Trevlig kväll till dig.

skriven
#6: Sussi

Vilka roliga potatisar :)
Spike slappade med mig med men vi bojkottade mellon i lördags. Trots att jag bokat in en tittning ;)

skriven
#7: Linda/Candygirl

Ja mello hör vintern till.. nu missar jag ofta en bit - vi har sällan ätit middag klart tills det börjar och får lyssna med ett halvt öra tills vi är klara...

skriven
#8: Paula

Hej snygging! Ja inte potatisrumpan då, utan hon som håller i den! Torr och het säger du om bastun, då pratar du inte om finsk vedeldad bastu! Det ska vara hög luftfuktighet, det är därför vi kastar vatten på stenarna, och det ska inte vara för hett, man ska andas ordentligt och inte kommer svettningen heller igång om värmen är för hög.
Mellon gillas inte här, vilken tur man bor ensam och slipper dividera om tvprogram...

skriven

Kommentera inlägget här :