Ont i benen

Jag har tränat! Trots det har jag träningsvärk. Men det är klart, jag har inte tränat just utförsåkning. Det är svårt för oss Gotlänningar att träna det. Det finns varken backar eller snö så det räcker på vår ö. 

Jag älskar utsikten i Järvsö, från stugans vardagsrum.  Det jag inte älskar är värken i benen. Varför ska man alltid få så himlans ont i vaderna? Efter många timmar i backen vill hundarna få sitt. Det är bara att gilla läget och sätta på sig kängorna och gå ut och gå. 

Benen protesterar och känns som stora enorma Stockar. Men jag tror också att promenaderna efter en dags utförsåkning kan vara bra. Jag inbillar mig i alla fall att muskelvärken blir mindre statisk när man rört på sig. 


Vi har det bra här med bra skidåkning i bra backar. Det är inte bara jag som drar de stora lassen. Vi hjälps åt allihopa. 

Igår var det dimmigt och sikten var minimal.  Jag har faktiskt inte varit uppe vid toppen än. Valde bort det igår få sikten var så dålig. Dumt att riskera att åka fel när det faktiskt finns backat som är helt okej utan att vara höga. Men idag ska jag sikta högre. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Rörelse är bra, helt klart! Perfekt att vara flera som hjälps åt med uppgifterna.
Ha det fortsatt gott!

skriven
#2: Marita

Man brukar ju säga att träningsvärk är "skön" värk, då vet man att man har använt musklerna och gett dom en genomkörare..**
Gud så dimmigt, jag skulle aldrig våga ge mig utför om sikten är dålig.
Kram och ha det gott där uppe♥

skriven
#3: mammakero

Det är jättebra att gå efter ett pass i backen! Det blir som stretching... Sedan jag bröt mina båda fotleder kan jag inte åka slalom eller skridskor längre. En stor sorg faktiskt. Vilken fantastisk utsikt ni har! Njut av varandra och av att göra saker ihop!

skriven
#4: freja lindsjö

så kul med skidåkning!

skriven
#5: Erika

Har aldrig åkt utför, men tänker att det måste vara rätt jobbigt så inte konstigt att du känner av det i vaderna. Ni ser hur som helst ut att ha det jättemysigt!

skriven
#6: Paula

Hej, att gå promenader är väl bra för att bli av med mjölksyran? Man ser ju idrottare sitta på motionscykel mellan tävlingsheat t.ex av samma anledning. Jag har igen börjat använda stavar, mest för att slippa dratta på ända men jag märker ju att det ger mer effekt i motionssyfte också.
Brake a leg! (visst ska man säga så för att inget ska hända..?)

skriven
#7: Sussi

Så härligt med skidåkning. Så kul..
Vi har inte heller några backar här i Uppsala :(

skriven
#8: Linda/Candygirl

Jag minns verkligen inte när jag åkte slalom sist.. tror det är 25 år sen.. jag skulle få en JÄKLA värk.

skriven

Kommentera inlägget här :