Överträffar mig själv

Jag vet inte hur det gått till, men i år har jag verkligen fått saker och ting gjorda. Vi har handlat julklappar och de första handlade jag redan i november!

(null)

Tro det eller ej, men jag har tagit hand om mina Amaryllisar. Wow! 

(null)

Nästa utropstecken är att jag planterat om dem också. Wow, wow, liksom. Nu återstår att se om det kan komma upp någon knopp. Mina förväntningar är faktiskt inte så jättestora. 

Sen hade jag en plan. Jag skulle spraya vår gamla julbock vit. 
(null)

Jag tog bilder på hur banden sitter, för att jag skulle få dit nya band på samma sätt, sen, när den blivit bit. Sen strandade hela projektet och jag hjälpte dottern att träna hund i stället. 

(null)

Det är konstigt, men så blir det väldigt ofta här hos oss. Om hundarna ska nerprioriteras, då är det sjukdom, viktiga möten eller aktiviteter där de inte får följa med, som ställer till det. När barnen ska uppträda eller avslutningar tillexempel. En släkting till maken sa för några dagar sen att " oj så ni mycket tid och pengar ni lägger på hundarna". Ja, så kan man se det men det är ju ändå vårt intresse. Alltså MITT, VÅRT, intresse, inte hundarnas. Alltså lägger jag väl ändå pengarna på mig, oss själva? 
Inte röker jag, går aldrig på krogen. Systembolagskontot är väldigt litet och jag är ingen modenörd. Köper aldrig märkeskläder (om det inte är hundkläder, vill säga). Om någon lägger 2500,- på en jacka så väljer jag i stället att lägga dem på en båtbiljett till någon tävling. Så är det! 

Kommentarer :

#1: Marianne

Oj vad många amaryllus du har, jag har aldrig lyckats komma ihåg att plocka fram de i tid så numer köper jag ny varje jul...hihi
Men det är väl klart man lägger sina pengar och sin energi på sitt intresse?! De uttrycket känns lite oempatiskt i mina öron, men jag reagerar lite fel ibland.

Så häftigt foto på hundarna i bassängen :)
När jag hade mina collies hörde jag att de inte tycker om att bada, men båda dök från klipporna och var helt galna i det....

Ha en fin dag

skriven
#2: Sussi

Man skaffar väl djur för att just lägga tid på dom? I vår familj är jag lite sämre på det, vill till mitt försvar säga att det inte var jag som ville ha hund från början ;) Sambon bedyrade att han minsann skulle sköta allt. Så mycket ville han ha hund haha. Men självklart hjälper jag till när det behövs och min sambo inte räcker till. Jag är nog mer av en kattmänniska men sambon har gjort ganska så klart att någon katt vill inte han ha :(
Sv. Dom kalendrarna jag köpte från triss kostade 75 respektive 150 kr. Sen finns det även en kalender där man köper 24 trisslotter. Den är däremot svindyr!!

skriven
#3: Marita

Härlig bild på vovvarna♥♥ Klart man lägger ner tid och energi på det intresse man har, nämligen hundarna. Jag handlar hellre saker till mina hundar än mig själv. Ja bortsett från när man behöver ha rejäla och oömma kläder för utomhusbruk.
Amaryllis, denna underbara blomma. Jag måste erkänna att jag köper en eller ett par nya varje år. Lycka till med dina..**
Kramar♥

skriven
#4: Gitsan

Kul att du också planerar att starta lydnadstävling i vår!
Spännande med dina amaryllisar! Jag har två lökar som stått och skräpat i ett hörn, men det kommer bara nya blad och ingen knopp

skriven
#5: Erika

Känner igen mig i prioriteringarna :-)

skriven
#6: Paula

Jamen jag förstår er precis! Tänk va bra att vi kan välja var vi lägger slantarna, vad som intresserar var och en, Nu har jag extremt dåligt med pengar så jag gör ingenting annat än försöker hålla mig och djuren mätta och belåtna, men om jag hade pengar så skulle jag knappast sitta och flyga till andra sidan jorden eller köpa ett lyxhus i fjällen. Har funderat lite i dessa banor då denna veckas rubrik i vår gruppen är just Rikedom. Och då går pengar fett bort. egentligen.

skriven
#7: mammakero

Jag har aldrig lyckats med att väcka nytt liv i Amaryllislökar. Hoppas det lyckas för dej, för vackert ni skulle få med dessa skönheter i huset!
Klart som korvspad att om man har ett brinnande hund intresse att man prioriterar dem först! Ta golfare till ex, det är oxå något som är dyrt och tidskrävande, men får de männen någonsin denna kommentar? Nä, du ska inte ursäkta din livsstil, för alla har rätt att själva välja vad som de prioriterar!

skriven
#8: Lotta

Tur vi bor i ett fritt land och lägger de pengarna som blir över på det vi själva önskar och vill. Det var som en sa till mig för ett tag sedan då jag berättade att jag köpt ny bil. "Det kommer vi aldrig ha råd med"!? Ni kan köpa två sa jag då, för de pengar som du och din man röker upp varje månad :-)
Lycka till med lökarna! Hoppas de kommer upp, alltid kul när man lyckas få liv i amaryllisen igen.
Hörs!

skriven

Kommentera inlägget här :