Så mycket vårtecken!

Det är så mycket vår här hos mej. Det mesta är positivt. Blommor och växter som gör mig lycklig. Jag är inte allergisk och behöver inte oroa mig för pollen. Solen värmer och fåglarna sjunger.  


Det finns en och annan Fasan som skriker i markerna också. Rapphönor och Fasaner är de fåglar mina två fågelhundar avgudar mest. 


Två av mina tre killar får gå kopplade. Inga stötande på fågel här inte. Icke! Nej, jag följer lagen och har mina hundar kopplade på ett sätt så de inte stör vilt i naturen. Dotterns lilla Blå däremot, har inga tankar på fåglar. Han sköter sig och lyder blint om något skulle flyga upp framför honom. Kopplad med rösten, alltså.  En kille att vara mycket stolt över. 

Kommentarer :

#1: mammakero

Ja, nu är det bråda fågeltider! Alla fåglar här ikring är som galna nu, så dina fågelhundar skulle nog bli lite lätt tokiga om de nu var lösa! Även om de nog är lika lydiga som lilla blå, men de har ju sina gener att kämpa emot. Precis som min fars Sibirien Husky, som det slog tillt i huvudet då den såg får!

skriven
#2: Gitsan

Här har vi mest gång- och cykelvägar, så våra hundar går kopplade för det mesta.
Men när jag ska träna dem tar jag mig ur i skogen där jag vet att jag sällan möter någon.
Skönt för en lydig hund att få möjligheten att strosa lite på egen hand! Häromkring är det allt för många olydiga hundar som får göra det, tyvärr.

skriven
#3: Malin B

Du är en bra hundägare! :) En fröjd att vara en del av er familj.

Jag tycker att grått ÄR fint, när allt är i gråa toner på huvudet. Jag är i stadiet innan...

skriven
#4: Moa Kandelin

Så fin hund :)

skriven
#5: Erika

Idag har jag sett massor av superfina shelties på rallylydnadstävlingar. Sååå gulliga och duktiga!

skriven
#6: Lotta

Visst är det en härlig tid som vi har förmånen att betrakta nu, vilka fina hundar och visst är det skönt med en jycke som är kopplad till rösten. Jag ska lägga mycket träning på det hade jag tänkt.

Ha en bra fortsättning på dagen!

Hos mig blåser det idag 😁

skriven

Kommentera inlägget här :