Långhelg

Jag hoppas att jag får ladda mina reserver den här långhelgen. Det är inte direkt så att jag känner mig uttömd men jag känner att jag inte hinner det jag vill hinna. 


Jag kämpar mig framåt men orkar liksom inte riktigt ända fram. 


Det har varit aktiviteter här i vår familj, varenda helg. Lilla H har fyllt 7-år och förra helgen var det kalas för en hel hjord med barn. Vi gjorde det bekvämt för oss och hyrde bygdegården. Barnen fick busa och leka och äta orm. 

Lilla H var så nöjd och glad när sängen ropade på kvällen. Hon invigde en dagbok med några härliga rader. 


Påsken påbörjade jag med att ta ledigt en dag. Skjärtorsdagen började vi med hundsim sen blev det lunch på stan med båda mina döttrar och två barnbarn. Ena av dem är ju Lilla H, som ni säkert redan vet. Sen blev det lite bus på stan innan vi åkte hemåt. 

Jag känner en annalkande förkylning i fjärran men hoppas den drar tillbaka sina tentakler. 

Önskar er alla en fortsatt Glad Påsk!

Kommentarer :

#1: mammakero

Vet vad du menar med att inte hinna med det man vill. Att helatiden jobba i uppförsbacke. Hoppas du kan få lite längre vilotid snart, så du kanske har en större chans att ladda batterier.
Glad Påsk och kram!

skriven
#2: Erika

Vilken häftig ormtårta :-) !

skriven
#3: Gunnel

Jag gillar ormtårtan. Om det är en förkylning på gång är det väl inte konstigt att du inte har samma ork som tidigare. Hoppas du kan vila upp dig under helgen. Man måste i och för sig inte göra allt man tror att man måste. Världen går inte under för det. Var rädd om dig och ha en mysig påsk.

skriven
#4: Malin B

Kul att ni träffats alla fyra tjejerna!
En fantastisk tårta av en fantastisk mormor!!! Ibland får man strunta i att man inte hinner allt och att set inte blir som man tänkt sig och känna att det kan bli bra ändå. Jag hoppas att din påsk är glad.

skriven
#5: Paula

Hej, det lät fantastiskt bra att bara få vara tycker jag. Vi gör alldeles för lite sånt, jag längtade till det tillståndet oerhört mycket sista åren jag ¨ännu orkade jobba. Kanske var det för att vi jobbade jämnt, vardag som helg, bittida till sent, korvmojen hade öppet 9-21 Lugna stunder satt jag och drömde mig hem till köksbordet kan jag säga. Vilken häftig orm lillflickan fick, inte så liten längre när man kan börja skriva dagbok
Fortsatt fin påsk till dig, hoppas du fått mycket chokladägg istället för hönsägg!

skriven
#6: Gittan

Visst är det tungt att jobba i uppförsbacke som någon annan sa. Det känns så ibland. Du får ta hand om dig själv i helgen och hoppas förkylningen ger sig av, Kram.

skriven
#7: Mycket%25252520annat%25252520och%25252520lite%25252520betong

Vilket bra 7-årskalas med fin lång tårta! Skönt att vara på ett ställe där det är gott om plats.
Hoppas att din förkylning inte bryter ut och att du hinner vila också.

Glad sista påskdag!
Agneta

skriven
#8: Linda/Candygirl

Vilken härlig orm. Hoppas du hann vila upp dig under påsk. Det har jag - men jag skulle ändå vilja ha lite mera ledigt... :-(

skriven
#9: Gitsan

Du kanske ska börja med en AGL-lista (Att-Göra-om-jag-får-Lust)
Men jag har ändrat den i dag till AGO (där Lust bytts ut mot Ork)

skriven
#10: Lotta

Vilken läcker tårta, ser verkligen supergod ut! Hoppas den gillades?
:-)

skriven
#11: Moa Kandelin

Jätte fina bilder!

skriven

Kommentera inlägget här :