Kyligt

Skriv inläggstext 

Så kallt det varit hela Påsken! 

Vindarna har verkligen bjudit på Isbitar. 

Trots kalla vindar har jag och sjuttonåringen trotsat vädret och tränat lite med hundarna. 

Lite lydnadsträning när solen tittat fram. I söndags stod jag som vanligt i ridhuset och frrrrrööööös!

Sista innomhusträningen var det. Nu flyttar de ut. 

Lagom vi burit ut alla hindrens till gräsplanen började det snöa. Men det kom inte så mycket så som det gjort på andra håll. 

Jag försökte mota förkyld i dörren men den bröt igenom. Men jag lovar, det är i te så farligt. Men jag kände dock att jag behövde gnälla av mig lite. 

Kommentarer :

#1: Lotta

Det har snöat från och till i Karlskrona hela påsken, inte så det blivit liggande någon lägre tid som tur är. Men det är ju sååååå kallt. Som tur var så hade jag bättre väder på Ön, hann dit en sväng mellan jobbnätterna. I morgon drar jag dit igen efter jobbet, stannar till fredag :-)

Hoppas du känner dig bättre snart från förkylningen!

skriven
#2: Lotta

Härliga foton, glömde jag skriva :-)

skriven
#3: Linda/Candygirl

Vi har också kallt... här går ovanligt långsamt med smältandet. Vi brukar kunna ta fram studsmattan kring valborg - det känns väldigt långt borta, just nu.

skriven
#4: Erika

Otroligt fina killar ni har! Så snygga och välskötta.

Vissa dagar såhär års krävs det onekligen en viss självövervinnelse för att träna med hundarna. När det börjar snöa för hundraelfte gången till exempel ;-) . Bra gjort!

skriven
#5: Malin B

Vilken fin bukett med blommor du har! :)
Hoppas förkylningen är bättre.

skriven
#6: Soffie

Hej hej nu har jag bloggat efter ett låååångt uppehåll får se om jag fortsätter men det var riktigt kul att kika in hos mina gamla bloggisar😀Ååå va härliga bilder jag har dej ju på instagram så jag har sett en del av dem... Kika gärna in hos mej om du vill kramen 😀

skriven

Kommentera inlägget här :