Att vara missnöjd trots vinst

Sjuttonåringen klubb höll agilitytävlingar på hemmaplan, eller snarare i ridhuset, i helgen. Alla tre killar var anmälda och varje hund startade i två klasser. Jag, maken och Lilla H satt på läktaren medan solen sken utanför. 

Det var totalt 95 starter uppdelat på olika storlek och svårighetsklasser. Det innebär att det inte var så väldigt många starter i vissa klasser. På en sån här tävling kan man vinna och ändå gjort ett relativt dåligt lopp. 


Sjuttonåringen hade stora förhoppningar på Winston men det gick inte hela vägen den här gången. Nike var så när, så nära att plocka två pinnar men rev sista hindret. Men sämst var han inte, tvärtom. Han vann båda sina klasser men vad hjälper det när man inte nått ända fram? Är man sjutton år men höga, höga krav, då gills inte en första placering med 5 fel. 

Två första plater, en andra placering och en tredje plats blev det och en missnöjd hundförare. 

Ny tävling om tre veckor. Jag hoppas hon har bearbetat situationen tills dess. 

Kommentarer :

#1: Erika

För mig är känslan allt. Alltså, det kan bli ett dåligt resultat men med bra teamkänsla och då är jag jättenöjd. Och tvärtom.

skriven
#2: mammakero

Det handlar nog mest om höga förväntningar på både sej själv som på hundarna.

skriven
#3: mammakero

Men här fick jag hjärnsläpp och skickade iväg en mening istället för en hel kommentar! Suck...
Inredning är jätteroligt, men bara då jag vet vad jag är ute efter. Utbuden i vår lilla stad är så begränsat att jag inte ens får inspiration därifrån. Men nu var jag i grannstaden och kollade in flera nya butiker som kommit i innerstaden - och det var så inspirerande! Om du av en händelse vill ha idéer om inredning kan du använda pinterest och klicka uterum i sökrutan. Där finns massor av idéer att hämta!

skriven
#4: Sussi

En vinst är alltid en vinst kan man tycka men visst kan jag förstå om hon hade så höga krav. Men ändå smiter jag in med ett grattis :) Hoppas kraven levs upp till nästa tävling..

skriven
#5: Paula

Men kära nån, att hon är en sådan vinnarskalle, dottern din! För det är ju bara de som reagerar så starkt när något inte går som planerat. I övriga livet är det ju en klar fördel att vara envis och sikta mot sina mål, men kanske är det också hennes ålder som nu spökar lite extra. Mycket som händer i kroppen o i knoppen samtidigt...Och vad gör en mamma? Inte vet jag, har aldrig haft högpresterande barn, min dotter har blivit det först nu som mer än vuxen, o det har lett till att hon sliter ont på sitt jobb utan att få någon större uppskattning för alla extra ansträngningar hon gör.

skriven
#6: Marita

Asch då, så höga krav hon har, jag skulle ha varit jättenöjd. Men hon har verkligen motor och framåtanda det är bra. Grattis säger jag!
Kramar♥

skriven
#7: Lotta

Grattis till dotterns prestation trots missnöjet. Det är alltid tråkigt när man inte blir nöjd, men jag hoppas hon ändå känner sig stolt. Håller tummar och tår för att det ska gå bättre om tre veckor.

PS! Nu har jag bokat valp på Tillyhills kennel. Gå gärna in och kika där. Har inte lagt ut det på bloggen ännu men det kommer. Min valp ska heta Tillyhills En på miljonen och kallas för Eddie Unik 😄. Ska bli så kul!

Kram

skriven
#8: Linda/Candygirl

Men stackaren vilka krav hon har... tycker det lät som toppenresultat ju.

skriven

Kommentera inlägget här :